Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Kia Frankfurtes auto izstādē prezentēs Kia Niro konceptu

Easyget.lv, 04.09.2013. 11:04

Kia jaunā Eiropas tirgum paredzētā krosovera koncepta, kas tiks prezentēts 65. Frankfurtes auto izstādes ietvaros, nosaukums būs Kia Niro, informē BPS PR Projektu vadītāja Juta Šteinerte.
Kia Frankfurtes auto izstādē prezentēs Kia Niro konceptu

Kia Niro ir mazā krosovera koncepts, kas varētu kļūt par nopietnu sāncensi jau B segmentā esošajiem modeļiem. Koncepta oficiālā prezentācija plānota 10.septembrī. Automašīnas dizains tika izstrādāts Kia Frankfurtes dizaina studijā, kas atrodas mazāk kā kilometra attālumā no starptautiskās auto izstādes, Eiropas dizaina nodaļas vadītāja Gregorija Giloma (Gregory Guillaume) uzraudzībā.

Pieņemot jebkuru mūsdienu autovadītāja izaicinājumu, Niro apvieno draiskulīgu raksturu ar robustu, taču vienlaikus modernu virsbūvi. Jauno konceptu raksturo arī kontrastējošo materiālu apvienojums, ieskaitot nerūsējošā tērauda elementus.

Kia Niro koncepts, kas radies ar mērķi rast jaunus kompakto modeļu risinājumus, sevī ietver vairākus elementus, kas ne vienmēr tiek saistīti ar mazāka izmēra klases automašīnām, turklāt tas radīts Eiropas tirgum, ņemot vērā eiropiešu gaumi un prasības.

Niro prezentācijas ietvaros Frankfurtē Kia vēlas saņemt potenciālo klientu vērtējumu par nākotnes modeļiem.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV