Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Ford Mustang atzīts par pieprasītāko klasisko automobili Eiropā

Easyget.lv, 02.10.2013. 00:24

Automobilis Ford Mustang ir Eiropā pieprasītākais automobilis-klasiķis, liecina interneta portāla AutoScout24 aptauja, kurā piedalījās 75 000 interesentu.
Ford Mustang atzīts par pieprasītāko klasisko automobili Eiropā

37 % eiropiešu no Austrijas, Beļģijas, Francijas, Vācijas, Nīderlandes, Itālijas un Spānijas izvēlējušies Ford Mustang kā klasisko automobili, kuru viņi gribētu iegūt savā īpašumā. Modelis Mustang pirms drīzumā paredzētas ienākšanas Eiropas tirgū, šajā aptaujā atzīts par pārliecinošu līderi, pārspējot BMW M1 (20 %) un Volkswagen Beetle (11 %).

„Ford Mustang ir vairāk nekā automobilis - tā ir brīvība uz klaja ceļa un augstas veiktspējas apliecinājums,“ uzskata Ford of Europe Mārketinga, pārdošanas un pakalpojumu nodaļas viceprezidents Rolants de Vārds. „Mustang ir bijusi paliekoša loma automobiļu kultūrā gandrīz pusgadsimtu, un tas ir viens no visatzinīgāk vērtētajiem spēkratiem pasaulē.“

Ford arī paziņojis, ka lejupielādējamā un tiešsaistē pieejamā aplikācija Mustang Customizer jau piesaistījusi vairāk nekā 500 000 lietotāju Eiropā. Kopš aplikācijas Mustang Customizer pērngada debijas to apmeklējuši vairāk nekā 4,5 miljoni 49 valstīs. Vācija apmeklējumu skaita ziņā ieņem otro vietu pasaulē.

Aplikācija, kas pieejama iOS un Android operētājsistēmās un planšetdatoros, piedāvā Mustang faniem iespēju izveidot savu sapņu automobili, salīdzināt to ar citu pielūgtiem automobiļiem, pelnīt punktus par katru uzbūvēto automobili. Šī aplikācija ļauj saglabāt un izmantot attēlus ekrānsaudzētājos, kā arī piedalīties autosacīkstēs.

2014. gadā Mustang svin 50 gadu jubileju. Tai par godu Ford publicēja jaunu „Mustang Countdown” videoklipu sēriju, lai starmešu gaismas pavērstu leģendārā sporta automobiļa un fanu virzienā.

Pirmais videoklips – Where It All Started: The Mustang 1 Concept (Ar ko tas viss sākās: Mustang 1 koncepcija)

pagriež atpakaļ laiku līdz konceptauto debijai 1962. gadā. Turpmākajos videoklipos tiks pacelts Mustang pārsegs un mēs redzēsim bagātu arhīvu, Ford Mustang kluba ainu, tādus pielūdzējus kā Vācijas „mustangu” vīru Ralfu Vurmu ar retiem momentuzņēmumiem, dzirdēsim ekskluzīvas intervijas un ekspertu viedokļus. Mustang jaunumu, informācijas un arhīva materiālu apkopojums pieejams arī Ford of Europe izveidotajā Mustang tīmekļa vietnē.

1964. gadā tirdzniecībā laistais Mustang tūlīt kļuva par sensāciju un iedvesmoja miljonus tiekties pēc līdzvērtīga dzīves stila. Mustang - viens no leģendāriem automobiļiem, tas pieredzēts filmās un televīzijā gandrīz 3000 epizodēs, pieminēts neskaitāmās dziesmās, piedalījies parādēs, atveidots rotaļlietu izskatā un citos veidolos.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV