Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

CSDD atklāj kampaņu par drošu ātrumu „Brauc ar prātu. Paliec dzīvs!”

Easyget.lv, 21.11.2013. 15:03

Pirmdien, 25.novembrī, Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) atklās kampaņu „Brauc ar prātu. Paliec dzīvs!”, kuras nolūks ir vērsties pret nedrošu ātru un agresīvu braukšanu, kas īpaši riskanta ir laikā, kad parādās pirmais sniegs un apledojums.

Šī gada novembris Latvijā ir bijis viens no asiņainākiem mēnešiem pēdējo trīs gadu laikā – uz ceļiem bojā gājuši jau vairāk nekā 20 cilvēki. Daudzu traģēdiju iemesls šajā tumšajā, sliktas redzamības laikā ir arī ātruma pārsniegšana, nepareizi izvēlēts ātrums vai straujš apdzīšanas manevrs. Kopumā šogad 30 traģēdijas uz Latvijas ceļiem notikušas tādēļ, ka nav ievērots vai izvēlēts atbilstošs ātrums.

Kampaņu organizē CSDD, Satiksmes ministrija un Valsts policija, atbalsta – apdrošināšanas sabiedrība ERGO un SIA „Statoil Fuel & Retail Latvia”. Kampaņa tiek finansēta no OCTA līdzekļiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV