Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Pašvadības auto ļaus strādāt, atrodoties kustībā

Easyget.lv, 19.02.2014. 10:22

Jaunais bezšofera auto koncepts pārvērš automobili par aprīkotu biroju un sanāksmju telpu
Pašvadības auto ļaus strādāt, atrodoties kustībā

Jaunais bezšofera auto koncepts pārvērš automobili par aprīkotu biroju un sanāksmju telpu – elastīgā darba risinājumu nodrošinātājs Regus iecerējis jaunu darbavietas apvērsumu, kas pilnībā mainīs priekšstatu par to, kā cilvēki strādā, satiekas un ceļo. Pārbraucieni ar auto kļūs par biznesa darījumu kārtošanas laiku un braukšana vairs nebūs ‘izmests’ laiks, kas pavadīts automašīnā ārpus darba vai mājām.

Elastīgā darba risinājumu nodrošinātājs Regus ir noslēdzis sadarbības līgumu ar kompāniju Rinspeed par konceptauto XchangE radīšanu, kas martā tiks izrādīts Ženēvas autoizstādē. Koncepts atbalsta Regus darbības virzienu - palīdzēt cilvēkiem strādāt, esot ceļā, kā arī papildina Regus Express biroju tīklu attīstību uz Eiropas autoceļiem, piedāvājot automašīnu kā "trešo darba vietu" (papildus birojam un mājām).

Strādā, rīko sanāksmes, skatās filmas vai spēlē spēles

XChangE ir elektroauto - ceļojumu sedans, kura interjers iekārtots atbilstoši darba vietai, kurā strādāt, rīkot biznesa tikšanās vai atpūsties. Sēdekļi atgādina biznesa klases sēdvietas lielajās aviosabiedrībās un priekšējie divi sēdekļi var pilnībā pagriezties uz aizmuguri, radot mobilo tikšanās vietu četriem cilvēkiem. Stūre var tikt pārvietota paneļa vidū, lai netraucētu priekšējiem sēdekļiem, pateicoties steer-by-wire tehnoloģijai, līdzīgai kā mūsdienu reaktīvajās lidmašīnās.

Braucot automašīnā, pasažieri varēs strādāt, rīkot sanāksmi, vai izklaidēties, skatoties filmas vai spēlējot spēles. Tāpat būs iespējams pievienoties saviem biroja failiem, rādīt prezentācijas, izmantojot klēpjdatoru vai slēgt darījumus komfortablā, privātā telpā. Rezultāts ir ērta un konfidenciāla telpu, kas pārvērš atrašanos sastrēgumā ceļā uz lidostu par produktīvu darba laiku birojā., kamēr sensoru sistēmas un datorizēts ‘šoferis’ droši un netraucēti aizvedīs pasažierus uz izvēlēto galamērķi.

Andrē Šarpē (Andre Sharpe), Regus produktu un biznesa attīstības direktors: "Regus jau sen strādā ar mērķi attīstīt t.s. Nākotnes Darbu. Šis novatoriskais auto pārvērš izšķērdētu laiku produktīvā. Pateicoties Regus darba vietu tīkliem cilvēkiem jau līdz šim ir iespēja strādāt, esot ceļā, bet ar XChangE tiek izveidots trešais darba vietu tīkls. Pārdošanas speciālists varēs veltīt 7-8 stundas produktīvam darbam katru dienu, izmantojot bezšofera transportlīdzekli, Regus darba centrus pie automaģistrālēm un mūsu tīkla biznesa centrus.”

Ko cilvēki darītu, ja būtu vairāk laika?

Kompānijas, kas jau piedāvā elastīgākus darba nosacījumus saviem darbiniekiem skaidri saskata tā priekšrocības. Regus aptaujājot vairāk nekā 20000 cilvēku visā pasaulē, no kuriem 75% ir darījumu cilvēki, noskaidrojis, ka elastīgs darbs paaugstina produktivitāti. Gandrīz puse no augstākā līmeņa vadītājiem (48%) jau tagad strādā ārpus saviem birojiem, jo ir pieeja saviem datiem un kontaktiem no jebkuras pasaules vietas, bet līdz šim iztrūka telpas, kur padomāt, izdrukāt dokumentus, tikties ar kolēģiem, utml.

Aptauja arī parādīja, ka 77% augstākā līmeņa biznesa cilvēki atzīst, ka elastīgs darba laiks veicina lielāku atbildības sajūtu un laika plānošanu. Tāpat 74% atzīst, ka elastīgi darba nosacījumi veicina radošumu un 65%, ka uzlabo ātrumu lēmumu pieņemšanā.

Regus aptaujājot uzņēmējus, lai noskaidrotu, kā tie izlietotu to laiku, kas tiek pavadīts atrodoties ceļā:

  • 75% pavadītu vairāk laika kopā ar partneri un ģimeni 
  • 54% veltītu vairāk laika darbam 
  • 55% pavadītu vairāk laika kopā ar draugiem.

Frenks Rinderknečts (Frank M. Rinderknecht), Rinspeed Inc dibinātājs un izpilddirektors piebilst: "Autonomajiem auto vairs nav nepieciešams vadītājs, tāpēc šī ir iespēja padarīt pie auto stūres pavadīto laiku jēgpilnāku. Regus līdzšinējā pieredze, meklējot risinājumus produktīvākam darbam padara šo auto par ideālu partneri, lai attīstītu elastīgāka darba koncepciju."

Foto: Publcitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV