Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Sākusies pieteikšanās bezmaksas parkošanās meistarklasei

Easyget.lv, 24.02.2014. 15:24

DBS Autoskola turpina tradīciju dāvināt sievietēm bezmaksas "parkošanās meistarklases"
Sākusies pieteikšanās bezmaksas parkošanās meistarklasei

DBS Autoskola (Drošas Braukšanas Skola), Opel un tirdzniecības centrs "Spice" turpina pirms pāris gadiem uzsākto tradīciju pirms 8. marta sievietēm dāvināt noderīgu un atraktīvu dāvanu – bezmaksas auto parkošanās īso kursu. 2014. gada meistarklases notiks no 5. līdz 7. martam pie tirdzniecības centra "Spice Home". Ņemot vērā pasākuma lielo popularitāti, autovadītājas tiek aicinātas meistarklasēm pieteikties līdz 3. martam.

"Auto novietošana stāvvietā, jo sevišķi paralēli brauktuvei, bieži daudziem autovadītājiem sagādā lieku stresu. Taču iemācoties dažus pamatprincipus, šī "problēma" pārvēršas par tīru dzīves sīkumu. Pirmo reizi šo meistarklašu vēsturē apmācības notiks ne tikai starp piloniem, bet arī starp reālām automašīnām," stāsta DBS Autoskolas apmācību direktors Artūrs Priednieks.

Meistarklasēs aicinātas piedalīties gan tikko autovadītāja apliecību ieguvušās sievietes, gan pieredzējušas autovadītājas. Apmācības notiks gan ar dalībnieču personīgajiem automobiļiem, gan ar DBS Autoskolas mācību automobiļiem Opel Astra un Opel Insignia.

Vienlaikus ar meistarklasēm notiks arī dažādu Opel automobiļu testa braucieni, kuros jebkura dalībniece varēs noskaidrot kurš no Opel jaunajiem modeļiem iet visvairāk pie sirds.

Kādām no pasākuma dalībniecēm būs iespēja saņemt arī papildus dāvanas, kuru vidū ir drošas braukšanas kursi no Drošas Braukšanas Skolas, nedēļas nogale ar nelielo apvidus automobili Opel Mokka un tirdzniecības centra "Spice" dāvanu karte 100 € vērtībā.

Meistarklasēm iespējams pieteikties līdz 3. martam rakstot uz DBS Autoskolas e-pastu info@dbs.lv vai zvanot 67450430.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV