Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Autoskola Credo - kvalitāte un pieredze

Easyget.lv, 25.02.2014. 12:39

2013. gadā autoskolu Credo absolvēja vairāk nekā 1000 kursantu. Pateicoties kursantu augstajam sekmības procentam noslēguma CSDD eksāmenos teorijā un braukšanā, Credo ir ierindojies 2. vietā starp lielajām autoskolām, kurās gada laikā vairāk nekā 900 kursantu ieguvuši vadītāja apliecību kādā no kategorijām.
Autoskola Credo - kvalitāte un pieredze

Šobrīd Credo iespējams apgūt 10 kategorijas: A, A1, B, BE, C, C1, CE, D, D1 kategorijas, kā arī 95. kodu jeb profesionālo autovadītāju apmācība.

Autoskola Credo piedāvā elastīgus apmācību grafikus - rīta, dienas un vakara grupas -, ko var ērti savienot ar mācībām un darbu. Credo filiāles atrodas vairākās Latvijas pilsētās - Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Jelgavā u.c. Turklāt izdevīgie maksājuma veidi ļauj apmācības uzsākt jebkurā brīdī (kursantiem ir iespēja apmaksāt apmācību pa daļām, veicot pirmo iemaksu, kā arī noformēt kredītu “Lateko Līzings” uz noteiktu laiku).

Efektīvas mācību metodes

Lai kursanti varētu veiksmīgāk nokārtot eksāmenus un pārliecināti piedalīties ceļu satiksmē, autoskola Credo realizē vairākas mācību metodes:

  • teorija uz vietas + teorētisko zināšanu pārbaude internetā;
  • situāciju analīze un skaidrojums;
  • braukšanas nodarbības.

Ar šādām apvienotām metodēm kursants ceļu satiksmes noteikumus izprot labāk, kvalitatīvāk un spēj pieņemt pareizo lēmumu atbilstoši CSN, atrodoties auto plūsmā kā ceļu satiksmes dalībnieks.

12 gadu pastāvēšanas laikā autoskola Credo sevi ir pierādījusi kā tirgus līderi, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Autoskolas devīze ir “Mūsu kvalitāte ir Jūsu drošība”, kas tiek parādīta arī praksē. Ikviens autoskolas absolvents kļūst par SOS kluba biedru, kas turpmāk saņem dažādas atlaides autonomai, autoveikalos, autoservisos u.c. pakalpojumiem.

Pieteikšanās apmācībām

Pieteikties autoskolā Credo apmācībām var jebkurā tuvākajā filiālē, kā arī elektroniski Credo mājaslapā. Aizpildot tiešsaistes formu, tiek garantēta vietas rezervēšana un apmācības nosacījumi. Kā arī 72 stundu laikā pēc pieteikuma saņemšanas ar kursantu sazināsies autoskolas pārstāvji, lai precizētu informāciju par apmācību uzsākšanas laiku un līguma parakstīšanas iespējām.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV