Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Atklās starptautisko autoindustrijas izstādi “Auto 2014”

Easyget.lv, 10.04.2014. 15:36

11. aprīlī Ķīpsalā sāksies šī gada lielākais Baltijas autodzīves notikums – ikgadējā starptautiskā autoindustrijas izstāde “Auto 2014”, kas apvienos četras tematiskās sadaļas plašam interešu lokam – "Auto", "Transporta tehnika", "Auto mehānika" un "Auto Exotica".

Jaunākie automodeļi, eksotiski tūnēti auto, klasiskie spēkrati, spēcīgs un iespaidīgs komerctransports un, protams, skaistas meitenes – tas viss veido auto kultūru, ko trīs dienas varēs baudīt izstādē “Auto 2014” Ķīpsalā.

Aicinām Jūs uz izstādes oficiālo atklāšanas ceremoniju, kas notiks piektdien, 11. aprīlī plkst. 11.00 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā (Ķīpsalas iela 8, Rīgā) hallē Nr. 2.

Izstādes atklāšanā piedalīsies:

  • Viesturs Tīle, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 ģenerāldirektors;
  • Jānis Āboltiņš, Latvijas Starptautiskās autopārvadātāju asociācijas “Latvijas Auto” ģenerālsekretārs;
  • Aldis Vasiļevskis, konkursa “Automehānika 2014” rīcības komisijas priekšsēdētājs, SIA ''Inter Cars Latvija'' filiāles vadītājs; 
  • Māris Ozoliņš, konkursa "Latvijas Gada auto 2015" rīkotājs;
  • Agris Reihmanis, BT 1 autoprojektu grupas direktors;
  • Gints Šāvējs, izstādes “Auto 2014” projekta vadītājs.

Atklāšanas ceremonijas noslēgumā – dejisks sveiciens no “Riga Magic Dance” – Elzas Kronbergas deju studijas “Bump” enerģiskajām, atraktīvajām meitenēm.

Auto 2014 

Izstādes apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunākajiem auto, turklāt daļa no tiem Ķīpsalā piedzīvos Latvijas un Baltijas pirmizrādes. Tostarp būs “Jeep Cherokee”, kas tikai pirms pāris nedēļām Eiropas mērogā debitēja “MINI Cooper S” un citi. Tieši izstādē “Auto” pirmo reizi prezentēs dažādas jau pazīstamo modeļu speciālās versijas – gan sportiskās, gan īpaši ekonomiskās.

Auto Exotica 2014

Autotūninga šovs ik gadu pulcē autosporta, autotūninga un ekskluzīvo automašīnu fanus, kuri vēlas redzēt ko nebijušu no autopasaules. No ārzemēm, īpaši kuplā skaitā no kaimiņvalstīm, uz šovu "Auto Exotica" ieradīsies vēl neredzēti un krāšņi spēkrati – to šogad izstādē būs vairāk nekā iepriekšējos gadus. Galvenās šova zvaigznes būs 800 zirgspēku jaudīgais “Nissan Juke R” un 1011 ZS jaudīgais 70. gadu amerikāņu muskuļauto “Dodge Challenger”. Protams, neiztrūks arī vietējie autoentuziasti – kā privātpersonas un autoklubu pārstāvji, tā arī profesionāli autotūninga uzņēmumi. Tāpat "Auto Exotica" ekspozīcijā varēs aplūkot vietējos dragreisa un drifta sacīkšu automobiļus.

Automehānika 2014 un Transporta tehnika 2014

Tematiskās sadaļas “Auto mehānika” un „Transporta tehnika” būs interesantas ne tikai nozares profesionāļiem, bet arī ikdienas auto entuziastiem. Autoservisu aprīkojumu, automobiļu remonta instrumentus un auto piederumus, jaunāko komerctransportu un industriālo tehniku, tranzīta un loģistikas aprīkojumu prezentēs dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Krievijas, Vācijas. Šeit apmeklētāji varēs nolūkot, piemēram, skaistākos riepu diskus, ar kuriem aplaimot savu spēkratu vasaras sezonas sākumā un, protams, aplūkot jaunākos komerctransporta piedāvājumus. Tostarp būs „Scania G 410”, kas ieguvis pazīstamā Vācijas transporta asociācijas izdevuma „Verkehrs – Rundschau and Trucker” gada balvu „Zaļākais” kravas auto 2014” savā svara kategorijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV