Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

“Reebok” jaunā treniņprogramma liek lidot

Madara Āboltiņa, 26.02.2009. 10:44

25. februārī divpadsimt pasaules lielpilsētās “Reebok” prezentēja “JUKARI Fit to Fly” treniņprogrammu, kuras inovatīvā tehnoloģija liek treniņā piedzīvot īstu lidojuma sajūtu. Ar  konstrukcijas “FlySet” palīdzību visi vingrojumi notiek gaisā.
“Reebok” jaunā treniņprogramma liek lidot

“Reebok” sadarbībā ar pasaules vadošo cirka mākslinieku trupu “Cirque du Soleil” izstrādājuši pilnīgi jaunu fitnesa nodarbību veidu sievietēm. Izmantojot īpaši izstrādātu “FlySet” konstrukciju-trenažieri, stundu garās “JUKARI Fit to Fly” nodarbības laikā iespējams ne tikai intensīvi trenēt ķermeņa muskulatūru, bet arī piedzīvot lidojuma sajūtu, vingrinājumus izpildot gaisā.

Astoņdesmito gadu beigās “Reebok” radīja sieviešu fitnesa apavus un šogad sper vēl vienu vēsturisku soli fitnesa attīstībā. Trenažieru komplekts “FlySet” sastāv no sporta zāles griestos iemontēta elastīga stieņa un trīsstūrveida konstrukcijas ar 360 grādu pagrieziena iespēju. Konstrukciju iespējams regulēt atbilstoši katras treniņa dalībnieces svaram un garumam. Apmācītu treneru vadībā sievietēm ir iespēja regulārās fitnesa nodarbības padarīt daudz aizraujošākas un gūt vienreizēju pieredzi sava ķermeņa spēju iepazīšanā.

Izstrādājot “JUKARI Fit to Fly”, “Reebok” 2008. gadā veica vērienīgu pētījumu, kura gaitā aptaujāja 15 000 sieviešu 25 pasaules valstīs. Pētījums parādīja – kaut arī sievietes apzinās sporta nodarbību labvēlīgo ietekmi uz veselību, mazāk kā 25% aktīvi nodarbojas ar sportu. “Reebok” komanda turpināja pētījumus, aptaujājot 2846 sievietes Lielbritānijā, ASV un Ķīnā, un noskaidroja, ka 61% sieviešu labprāt apmeklētu sporta nodarbības, ja tās būtu interesantākas. Savukārt, vairāk kā puse aptaujāto atzinās, ka sporta nodarbības apmeklē ar piespiešanos.

“Mūsu veiktie pētījumi pierādīja, ka sievietes uzskata fitnesa nodarbības par vienmuļām un bieži zaudē sākotnējo azartu apmeklēt sporta zāli. Ar “JUKARI Fit to Fly” mēs atrisinājām šo problēmu un pārnesām fitnesa nodarbības pavisam jaunā līmenī, radot treniņprogrammu un tērpu kolekciju, kas iedvesmo sievietes trenēties ar aizrautību un prieku”, stāsta “Reebok” Sieviešu apģērbu un apavu līniju vadītāja Katrīna Leija (Katrin Ley).

“JUKARI Fit to Fly” tika prezentēta medijiem Honkongā, Mehiko, Madridē, Londonā, Krakovā, Minhenē, Seulā, Kuala Lumpurā, Buenosairesā, Santjago, Monreālā un Losandželosā.

“Reebok International Ltd.” ar galveno pārvaldi Masačūsetsā (ASV) ir pasaules mēroga kompānija sporta un fitnesa tērpu, ikdienas apģērbu, apavu un aksesuāru dizaina, tirdzniecības un izplatīšanas jomā. “Reebok International Ltd.” pārstāv dažādu zīmolu produktus, piemēram, “Reebok-CCM Hockey” un “Sports Licensed Division”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV