Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jaunais iepirkšanās un atpūtas centrs „Rīga Plaza” aptvers modes tendences no visas Eiropas

Līga Bizune, 02.03.2009. 16:51

Tieši pēc mēneša apmeklētājiem savas durvis vērs iepirkšanās un atpūtas centrs Rīga Plaza. Viens no topošā centra pamata pīlāriem ir mode, un tas varēs lepoties ar lielu skaitu modes veikalu no visdažādākajām Eiropas valstīm.

Piedāvāto modes veikalu klāstā ir aptverta gandrīz visa Eiropa. Vācija, Francija, Spānija, Itālija, Šveice, Zviedrija, Somija, Dānija – tā ir tikai daļa no valstīm, kas Latvijas pircējiem piedāvās jaunākās modes tendences.

Veselu virkni lielāko centra nomnieku sastāda Vācijas un Spānijas uzņēmumi, kuru veikali ir vieni no atpazīstamākajiem un pieprasītākajiem starptautiskajā modes vidē.

Viens no Rīga Plaza lielākajiem nomniekiem būs Vācijas apģērbu mazumtirdzniecības līderis Peek & Cloppenburg, kas divos stāvos 2 900 m2 platībā piedāvās plašu zīmolu klāstu, sākot no klasiskā un ikdienas stila un beidzot ar augstās modes cienīgiem eksemplāriem. Peek & Cloppenburg sadarbojas ar piegādātājiem no visas pasaules un piedāvā vairāk nekā 500 dažādu zīmolu, tostarp Boss, Calvin Klein, Just Cavalli, Marc O’Polo, Tommy Hilfiger, Lagerfeld un Cerruti.

Vācijas modi jaunajā centrā pārstāvēs arī tādi modes apģērbu veikali kā Colloseum un s’Oliver, kā arī apavu veikali Reno, Step Top un Salamander.

Savukārt Spāniju Rīga Plaza pārstāvēs Zara, Mango, Bershka un Pull and Bear, kas ir vieni no Latvijā iecienītākajiem modes preču veikaliem. Arī šie veikali jaunajā centrā izcelsies ar īpaši lielām veikalu platībām, piemēram, veikala Zara platība būs pusotrs tūkstotis kvadrātmetru. Līdzās šiem zīmoliem būs pieejams arī jauns, Latvijā vēl ne tik zināms spāņu zīmols Stradivarius.

Visus minētos Spānijas izcelsmes zīmolus pārstāv apģērbu mazumtirdzniecības līderis Baltijas valstīs Apranga Group. Vienlaikus ar Zara, Mango, Bershka, Pull and Bear un Stradivarius šī uzņēmumu grupa izplata arī iepriekš minēto Vācijas zīmolu s’Oliver, starptautisko zīmolu Mexx, kā arī paši radījuši veikalus Apranga un Aprangos Galerija.

Jaunajā modes un izklaides centrā būs veikali arī no tradicionālajām modes lielvalstīm – Francijas un Itālijas, tostarp veikals kungiem Celio un izsmalcinātas dāmu apakšveļas veikals Etam no Francijas. Tāpat pircējus gaidīs Itālijas izcelsmes apģērbu zīmols Motivi, kā arī apavu zīmols Griff Italia.

Rīga Plaza telpās durvis vērs arī Latvijā pirmais Šveices izcelsmes apģērbu veikals Tally Waijl, kas guvis plašus panākumus visā Eiropā, apavu zīmols no Turcijas Nursace, kā arī plašs Skandināvijas veikalu klāsts – Somijas Seppala, Zviedrijas Lindex, Dānijas Jack&Jones / Only un Dānijas apavu zīmols Ecco un Ecco Kids.

Savukārt kosmētikas preču klāstu pārstāvēs Kolonna un Douglas. Pasaulē atpazīstamais Douglas zīmols ir viens no parfimērijas un dzīves stila preču mazumtirdzniecības līderiem Eiropā, kas piedāvā jaunas vēsmas, aktuālākās tendences, starptautiskus un ekskluzīvus zīmolus. Douglas Holding Baltijas tirgū ienācis, izveidojot kopuzņēmumu ar A/S Kolonna.

Runājot par pašiem mazākajiem centra apmeklētājiem, bērnu apģērbs un preces būs pieejamas tādos veikalos kā Baby City, Kids, Ritoni Kids, XS Rotaļlietas un Chicco. Jāpiebilst, ka Baby City platība sasniegs īstas bērnu pilsētiņas cienīgus parametrus, proti, 958 m2.

Patlaban tiek veikta modes un izklaides centra ārējā apdare un iekšdarbi, lai jau pēc nedaudz vairāk kā mēneša 90 000 m2 lielo centru atvērtu apmeklētājiem. Līdzās jau minētajiem veikaliem jaunajā centrā būs iespēja apmeklēt plašu izklaides centru Fantasy Park.

Rīga Plaza projekta autors ir SIA Projektēšanas birojs „ARHIS” ar tā pieredzējušo un atzīto arhitektu Andri Kronbergu priekšgalā. Būvniecības ģenerāluzņēmējs ir SIA RE&RE. Rīga Plaza projektu kopīgi īsteno uzņēmumi New Century Holdings (NCH) un Plaza Centers NV, kurš attīstījis vairāk nekā 30 līdzīgu centru Ungārijā, Čehijā, Polijā, Slovākijā, Rumānijā, Izraēlā, un citur. Iepirkšanās un atpūtas centru apsaimniekos kompānija EMCM (Euro Mall Centre Management), kas ir viens no vadošajiem komercīpašumu pārvaldītājiem Centrālajā un Austrumeiropā ar birojiem Prāgā, Varšavā, Bratislavā un Rīgā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV