Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Sešas pazīmes, kas liecina, ka jūsu vīrietis ir neprātīgi iemīlējies

www.meitenem.lv, 03.03.2009. 13:08 | komentāri (3)

Iemīloties, sieviete pārstāj pamanīt visus savā izredzētā trūkumus, kurš kļūst gandrīz par ideālu. Tērē viņa dēļ visu savu dvēseles enerģiju. Bet vai viņš ir tā vērts un vai vīrietis atbild ar pretmīlestību? Tagad mēs pastāstīsim par pazīmēm, kuras norāda, ka jūsu vīrietis ir jūsos iemīlējies.
Sešas pazīmes, kas liecina, ka jūsu vīrietis ir neprātīgi iemīlējies

Brīžiem mēs tik dedzīgi vēlamies atrast savu mīlestību, ka esam gatavas ticēt pat mazākai līdzībai, blēdīgi sajaucam faktus, piezīmējam detaļas, izdomājam motīvus.

Mēs drudžaini raujam mūžīgas kumelītes ziedlapiņas: „Mīl – nemīl? Nospļausies – nobučos? Pie velna sūtīs – pie sirds piespiedīs?”

Katru viņa darbību, katru viņa skatienu mēs izskatām kā zem mikroskopa: „Lūk, viņš paskatījās uz mani, lūk, roku iedeva, kad kāpu no tramvaja, durvis pieturēja, par kafiju samaksāja... Varbūt viņš tomēr mani mīl?”

Pamēģināsim noformulēt iemīlējušā vīrieša pazīmes.

1. Viņš izjūt seksuālo tieksmi

Par cik mūsu satuvināšanās primārais impulss ir dzimumu pievilkšanās, tad...

Galvenā iemīlējušā vīrieša pazīme ir vēlme, seksuālā tieksme. Ja vīrietis vēlas šo sievieti, viņai ir izredzes kļūt par mīļoto. Taču tā vēl nav garantija tam, ka viņš ir tiešām jūsos iemīlējies. Jo jebkurš vīrietis pēc dabas atrodas permanentā tieksmē uz fizisku savienošanos, dzimtas turpināšanas instinkts – tā ir spēcīgākā cilvēku enerģija.

Ko nu slēpt: kad vīrietis skatās uz sievieti, viņš praktiski vienmēr skanē viņu kā iespējamas tuvības priekšmetu. Viņa smadzenēs neatkarīgi no apziņas iedegas tumblers: „Vai viņa liktos ar mani gultā?” Knikšķ!

Un visa turpmāka uzvedība var izriet no šīs dabiskas vīrieša intereses pret pretējo dzimumu. Vīrietī pamostas mednieks. Pie tam, jo nepieejamāks ir medījums, jo spēcīgāka un virtuozāka vēlēšanās to iegūt. Ar seksa palīdzību vīrietis pašapliecinās. Tas ir pierādījums tam, ka viņš ir vīrietis.

Bet brīžiem tā ir tikai metode, lai pārvārētu nepārliecību sevī. Lūk, viņš ir panācis savu. Interese nodziest. Tātad, vēlme ne vienmēr liecina par mīlestību.

Bet vai mēs varam būt apmierinātas ar vienu punktu? Pareizi! Nevaram, jo mēs ar visām mūsu dvēseles fibrām vēlamies ne tikai erekciju, bet arī mīlestību un maigumu. Tāpat, starp citu, kā viņi.

2. Viņš meklē garīgo satuvināšanos

Tāpēc pāriesim pie otrās pazīmes – vajadzība pēc garīgā kontakta, garīgā satuvināšanās, draudzība.

Viņš meklē jūsu sabiedrību, zvana, raksta, gaida pie durvīm, stāsta par sevi, pat klausās. Viņš ar visām iespējamām metodēm cenšas atrast ar jums kontaktu.

Daži sauc palīgā ISQ, mobilo telefonu, bet kādam ir vajadzīgs tikai vizuāls un taustes kontakts. Un viņi pielīp kā pirts slotas lapas pie zināmām vietām, ienesot jūsu dzīvē totālu aizņemtību ar viņa personu. Dažreiz pat kārtīgi apnīk. Bet!

Pamēģiniet to novērtēt, speriet soli pretī. Ja viņa pūles bija virzītas ne tikai uz ķermeņa kontakta panākšanu, tad viņš būs laimīgs, un jūs nevarēsiet to nepamanīt.

Un vēl mums būtu jāatceras par vienu acīmredzamu patiesību. Katram vīrietim – tāpat kā sievietei – ir savs raksturs, savas īpatnības, paradumi. Un būtu muļķīgi vērtēt visus vienādi, nosaucot tipiskas mīlestības izpausmes.

Kāds no viņiem māk teikt skaistus vārdus un pat dziedāt serenādes, bet kāds arī divus vārdus nemāk sasaistīt. Kāds var dāvināt dārgas automašīnas un dārglietas, bet kādam fantāzijas pietrūkst arī zvaigznēm debesīs. Taču ne par to runa. Runa ir par kopējo tendenci.

Ja viņš meklē ne tikai jūsu ķermeni, bet arī jūsu sabiedrību, jūsu dvēseli, uzmanību, viedokli – tātad, viņš tiešām ir jūsos iemīlējies.

3. Labprāt ielaiž jūs savā dzīvē

Vispār vīrieši ir tik konservatīvi, ka iespēju ielaist kādu savā dzīvē, telpā, vecpuiša midzenī uztver kā mēģinājumu atņemt viņa dārgo brīvību.

Ja tomēr viņš uzstājīgi cenšas piesaistīt jūs savā aktuālajā telpā – tā ir skaidra mīlestības pazīme.

Taču esiet uzmanīga: ja viņš atļauj jums pārbīdīt mēbeles jūsu dzīvoklī un savākt viņa izmētātas mantas, gatavot viņam ēdienu vai mazgāt kreklus – tas vēl nenozīmē, ka viņš jūs neprātīgi mīl. Iespējams, viņam ir slinkums darīt to pašam.

Jūsu klātbūtnes fakts viņa dzīvē, gatavība atklāt kādus savus noslēpumus, pasludināt par vājību esamību, tādām kā nemazgātas zeķes vai šķīvji, liecina ne tikai par viņa slinkumu, bet arī par to, ka viņš jums uzticas.

Viņš lūdz, lai jūs paliktu, lai jūs pabūtu ar viņu ilgāk, lūdz, lai jūs dzīvotu kopā. Viņš neskrien prom agri no rīta, tikko iemalkojis kafiju, un neskatās uz pulksteni, fiksējot ar jums pavadītu laiku.

Jūs kļūstat pa viņa dzīves daļu. Muļķīgi un egoistiski cerēt uz to, ka jūs kļūsiet par visu viņa dzīvi. Taču vadošai lomai iemīlējies vīrietis, protams, izvēlas mīļoto sievieti.

4. Viņš ir gatavs upurēt

Viņš ir priecīgs mainīties, piekāpties, koriģēt savus plānus, tērēt laiku, spēkus, enerģiju jūsu un jūsu attiecību dēļ.

Jebkura satuvināšanās prasa no mums gatavību piemēroties un spēju piekāpties. Mums nākas kaut ko upurēt savu mīļoto dēļ.

Ja vīrietis ir tam gatavs, augstu vērtē jūsu viedokli, jūsu klātbūtni viņa dzīvē un jūs pašu, tad viņš būs gatavs atteikties no saviem paradumiem, sava dzīves ritma un pat draugiem.

Viņš var upurēt savu gaumi, televizora pulti un pat vietu pie datora. Tikai nedrīkst ļaunprātīgi izmantot šo gatavību. Jo, ja vīrietis atteiksies jūsu dēļ no sava darba vai principiālām dzīves pozīcijām, no savas mātes, no viņam dārga draugu loka, tad cena var izrādīties nesamērīga, it īpaši tad, kad jūs nevarēsiet viņam kompensēt visu šo lietu trūkumu. Un kādēļ vispār jums ir vajadzīgi tādi upuri?

5. Viņš cenšas rūpēties par jums

Nepārnesiet visu uz materiālām vērtībām. Ne katram vīrietim izdodas apmierināt daudzveidīgas sieviešu vajadzības labklājībā, it īpaši mūsu laikā. Taču novērtējiet viņa cenšanos to darīt.

Viņš cenšas piemēroties garastāvoklim un uzminēt vēlēšanos. Un viņš ļoti satraucas, ja viņam tas neizdodas. Viņš priecājas kā bērns, ja viņam izdodas iepriecināt jūs, sasmīdināt, pārsteigt, nomierināt, aizsargāt.

Un, beidzot, pēdējais. Dažām sievietēm, kurām patīk nepamanīt acīmredzamas nemīlestības izpausmes, tas laikam ir pats galvenais.

6. Viņš jūs nesāpina

Tas nozīmē, ka viņš nevar jūs sāpināt tīšām. Viņš nekad jūs neizmantos, metodiski neapmānīs un nekrāps. Tas vienkārši ir kaut kas neiedomājams vīrietim, kurš ir iemīlējies.

Netīšas nepatikšanas, kuras mēs viens otram sagādājam sava audzināšanas trūkuma vai aprobežotības dēļ, mēs neskaitām. Runa ir par tīšu cietsirdību vai patoloģisku rupjību, pazemošanu, psiholoģisku spiedienu, kurš sagrauj cita cilvēka iekšējo pasauli, bet dažreiz arī ķermeni.

Bet sievietes bieži vien „aizver acis” un nepamana pat neiedomājamus faktus, tic solījumiem un mānās, nenogurstot izdomāt attaisnojumus sliktajam.

Dažreiz nelieši mēdz būt tik maigi gultā. Šo baudas un it kā nozagta maiguma nožēlojamu minūšu dēļ sieviete ir gatava aizmirst pat nekrietnību.

Neizmantojiet ļaunprātīgi savus aizskārumus, ciešanas nieku dēļ un globālas raudas. Kad tās tiek ieskaitītas sadzīves manipulāciju ierastajā sarakstā, vīrietis tās vairs neuztver kā jūsu patiesas sāpes.

Bet arī neļaujiet sevi apmānīt, nepakļaujieties savām bailēm viņu zaudēt. Ja viņš ir vienaldzīgs pret jūsu patiesām asarām un ciešanām, skrieniet no viņa prom. Viņš jūs nemīl, pat dažreiz!

Ticiet savai intuīcijai

Man gribētos pabeigt uz tās nots, kura, lai kā tur arī neteiktu, tomēr pieder sievietei, jo tieši sieviete ir mīlestības ceļa rādītājs uz šīs planētas. Viņa to pārzin labāk par jebkuru vīrieti. Viņai ir ideāla dzirde attiecībā uz šo melodiju. Jo viņa to jūt.

Un tam nav vajadzīgas nekādas ārējās pazīmes, nepieciešams ir tikai viens – lai būtu sirds un dvēsele, kurās arī ir sakoncentrējušas šīs galvenās zināšanas par mīlestību, kuras ļauj to nekļūdīgi atpazīt, pat ja vīrietis pilnīgi nespēj runāt par šo tēmu.

Un vispār, ja viņš vēl nemāk izrādīt savu mīlestību, tad varbūt ir vērts beidzot viņu iemācīt?!

Materiāls publicēts sadarbībā ar http://meitenem.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV