Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

ESPRIT tendences pavasaris/ vasara 2009

Aija Baumane, 05.03.2009. 13:40

ESPRIT - īsts apģērbs īstiem cilvēkiem. Mūsdienu modes pārpildītajā pasaulē Esprit atklājis savu nišu ar mūsdienīgiem un viegli pielāgojamiem apģērbiem, apejot ātri zūdošās vienas dienas modes tendences. Tas ir viens no faktoriem, kādēļ Esprit ir kļuvis par vienu no pasaules uzticamākajiem zīmoliem, kur klients atgriežas atkal un atkal. Jaunā 2009. gada pavasara/ vasaras kolekcija rada kontrastējošu tēlu, kas pārsteidz ar materiālu, struktūru un krāsu shēmu mijiedarbību.
ESPRIT tendences pavasaris/ vasara 2009

ESPRIT Women Casual

ESPRIT CASUAL sieviešu kolekcija pavasaris/ vasara 2009 ir veidota ar mīlestību pret detaļām. ESPRIT ir ietekmējies no lielpilsētas ielu stila, kombinējot ielu impulsus ar mūsdienu cilvēka ātro dzīves veidu. Apģērbs ir ērts, domāts valkāšanai ikdienā, viegli audumi, kombinējot ar adījuma modeļiem. Aktuāli ir akvareļa toņi, miksējot kopā ar bohēmiskiem toņiem, pasteļtoņus ar pamattoņiem. Jaunā sezona demonstrē mazgāto džinsu efektu, kur akcents tiek likts uz kleitām ar PRINT efektu un adījuma piejaukumu. Neaizmirstamu iespaidu atstāj hipiju stils, kur raksturīgi 60-to gadu printi.

EDC by esprit sievietes

2009. gada pavasarī/vasarā edc lieliski demonstrē hippiju stilu kombinācijā ar dzīvnieku printiem, daudzkrāsainiem ziedu rakstiem, etniskiem elementiem un izšuvumiem, kas izskatās kā rokām darināti. Tas viss ir radīts, lai pievērtstu uzmanību sīkajām detaļām. Garās kleitas, tunikas, blūzes un kapri bikses ir papildinātas ar etniskiem elementiem. Ikdienas virsapģērbi vai stilīgas darba bikses ir ideālas, lai parādītu miermīlīgo safari stilu kombinācijā ar mežonīgo pilsētas stilu, tādējādi radot pilnīgi jaunu izskatu. Sportiskās detaļas, darba apģērbu elementi, jaunas apdrukas, tāds ir jaunās sezonas apģērbu klāsts. Topi ir pieguļošāki, lai akcentētu platās, maisveidīgās un pat vīrišķīgās bikses. Balināti džinsu audumi parādās zvanveida svārku modeļos un biksēs. Autentiskais, izmazgātais, nonēsātais izskats rada valkātājā bezrūpīgāku noskaņu. Baltie, dabīgie toņi, mirdzošas, spilgtas krāsas ir pretstatītas sarkanajai krāsai.

Esprit Women Collection

2009. gada pavasara Esprit Women Collection kolekciju raksturo grezna klasika, augsta kvalitāte un audumu dažādība. Tas ir apģērbs, kas paredzēts darbam ofisā. Esprit Women Collection ir mūsdienīgs stāstījums, kas ietver sevī kontrastējošu taftu un svaigumu, kas apvienots ar izsmalcinātiem aksesuāriem un krāsainiem, rakstainiem krekliem - kopā radot vieglu kopiespaidu. Šo kolekcijas līniju iejūsmina krītoši audumi un vijīgais siluets. Kā atslēga šajā sievišķīgajā siluetā ir žakete un vieglas šifona kleitas. Jaunajam tēlam šajā sezonā tiek piedāvātas arī adītas kleitas un džemperi, kas tiek pasvītroti ar ”pamatvērtībām”- trenča mēteļiem un dažāda balinājuma džinsiem.

Esprit Men Casual un edc men

Šajā sezonā vīriešiem parādās jauns stils: mierīgs, mūsdienīgs pasaules apceļotājs. Sezona sākas ar jaunu miksu, kas sastāv no neilona krekliem ar spīdumu un īsbiksēm, biksēm, kas ir veidotas no tīrām līnijām. Minimāli printi, etniskas grafikas, izšuvumi ar reljefu rada vienkāršu, savdabīgu, pasaules kultūru apvienojumu. No festivāliem uz klubiem, skolas nomentē, pilsētā, pludmalē, pagātnē vai nākotnē – šāds stils atļauj valkātājam radīt viņa individuālo un dabisko stilu miksu. Retro elementi var būt redzami džinsu biksēs – klasiskie 50-to gadu taisnie džinsi vai platie 70-to gadu mazgātie džinsi. Marokāņu ornamenti būs aktuāli vasaras vidū – tie var būt redzami arī šallēs, kā arī stilizētos printos uz T-krekliem. Zaļie un bēšīgie toņi būs kā pamats spilgtajām krāsām, piem., dzeltenai, oradžai un spilgti zilajai krāsai no tirkīza līdz pat violetajiem toņiem.

Esprit aksesuāri

2009. gada pavasara/vasaras Esprit aksesuāru līnija iedvesmojas no 80-tajiem, izmantojot neilona materiālus un tīras krāsas. Sezonas ieskaņā 60-to gadu Itāļu Rivjēras stils- palīdz izteikt piejūras sajūtu. Bohēmisko hipiju amatnieciskās detaļas un izsmalcinātība liek šos izstrādājumus iemīlēt no pirmā acu skatiena. Dominējošie toņi - tīri zaļš, dzeltens, rozā, tomātu sarkans, papildinājumā ar ziedu un peislija rakstiem. Tāpat parādās arī neitrāli toņi- brūnais un bēšais. Jaunā kolekcija raksturojas dabiskos materiālos, rokdarbos- pinumos, bārkstīs, mezglos un tamborējumos.

Esprit KIDs

Zēni

Šajā pavasara/vasaras 2009 kolekcijā bērni atgriežas no nākotnes. Iespadojoties no 80-to gadu roka kultūras- top ielas apģērbs. Ietekmējoties no pilsētu svētkiem, mūzikas un kultūras- kreklos un kapuču jakās atspoguļojas logotipu joslu raksti, dziesmu saraksti un ceļojumu datumi. Te dažāda izmēra burti rada aizraujošus mākslas darbus. Gaiša, dzidra un spilgta- atspoguļojas jaunā kolekcija. Dzeltenā, zilā un zaļā, dažādās neona nokrāsās rada krāsainu foto vizualizāciju, kolāžas, grafisku saukļu un simbolu veidā. Džinss dominē ar daudz dažāda veida detaļām- kniedes uz vīlēm un kabatam, ravējslēdzēji, liekot uzsvaru uz mūsdienīgu džinsu, kas radīts arī bērniem. Vērojam audumu apstrāde, kas rada jaunu, nebijušu tēla izskatu.

Meitenes

Esprit bērnu kolekcijā lielu lomu spēlē 80to gadu mūzika. Vasaras remiks: viss spilgtais, grafiskais un skicētais- dominē jaunajā sezonā. Jautri meitenīgais tēls atspoguļojas ķeburainos rakstos, stilizētos foto portretos, tipografiskos svītru kodos, ar lentītēm izrotātās blūzītēs un kleitās ar spilgtam apdrukām. Spēcīgas, skaidras krāsas- neona rozā, citronu dzeltenā, zilā un zaļā nokrāsas tiek akcentētas dažādās batikās. Iedvesmojoties no dažādām pasaules tautautām- īsas vasaras kleitiņas veido vasaras spēli hipiju stilā. Ziedu un batikas printi parādās it visur. Lai svārkiem, kleitām, šortiem radītu jaunu kuplumu tiek izmantoti papildus krokojumi.

MOS veikalu tīkls apvieno 7 dažādus - atraktīvus, kaislīgus, mūsdienīgus un pašpārliecinātus zīmolus – OASIS, KAREN MILLEN, MANGO, ESPRIT, PROMOD, JENNYFER un PARFOIS - kopā 22 veikalus Rīgā, Viļņā, Kauņā un Tallinā. Tie ir zīmoli, kas uzrunā dažādas paaudzes, dažādu dzīves stilu un interešu cilvēkus. 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV