Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

T/C Domina notiks Ketas Gūtmanes modes skate

Iveta Cīrule, 06.03.2009. 13:28

Šodien, 6. martā, plkst. plkst. 18:00 t/c Domina mediju pārstāvji tiek aicināti uz modes mākslinieces Ketas Gūtmanes modes skati. Savukārt pirms modes skates plkst. 14:00 un 16:00 Jungle Birds freestyle tour mākslinieki skatītājus pārsteigs ar kārtējo fantāziju šovu.
T/C Domina notiks Ketas Gūtmanes modes skate

„Pasaules globalizācijas un informātikas džungļos arvien izteiktāka kļūst tendence saplūst personībām, pazaudēt sevi un identificēties masu kultūrā. Varbūt der pamēģināt nepazaudēt savu personību tirgus piedāvājumos, bet atrast sevī unikalitāti, ar ko tu esi īpašāks par citiem. Gribu, lai par nākošās sezonas tendenci kļūst individualitāte un vēlme neatkārtoties,” ar lielu aizrautību stāsta Keta Gūtmane, modes māksliniece.

Savukārt vakar, 5. martā, t/c Domina bija iespēja vērot Natālijas Jansones modes skati, kas bija visai atraktīva, jo ierastā catwalk vietā modeļu izgājiens bija ap putnu būri. Pati modes māksliniece, Natālija Jansone par savu modes skati saka: „Labi, kvalitatīvi audumi, minimālas detaļas un maksimāli labs noskaņojums.”

Keta Gūtmane beigusi Latvijas Mākslas akadēmiju un ir viena no Latvijas modes māksliniecēm, kas salīdzinoši ātri jau guvusi plašu atzinību. Keta ir ļoti mērķtiecīga un atraktīva, radījusi vairākas savas kolekcijas, kā arī piedalījusies dažādos konkursos, piemēram, kultūras projektā Pārsteidzošā Latvija piedalījusies Mākslas akadēmijas studentu darbu izstādē galerijā La Serra Sentetjēnā, Francijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV