Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

PARFOIS tendences - pavasaris/ vasara 2009

Aija Baumane, 06.03.2009. 13:42

Modes aksesuāru zīmola Parfois pavasara/vasaras 2009 kolekcijas iedalās 3 dažādās kolekciju līnijās – minimālismā, jaunajā pasaulē un romantiskajā rotaļā.
PARFOIS tendences - pavasaris/ vasara 2009

Minimālisma (minimal essential) kolekciju līnijas iedvesmas avots ir modernās arhitektūras vienkāršības, ģeometrijas un minimālisma būtības. Krāsu palete - miesas krāsas toņi, pelēks, maigi pasteļtoņi, zils un rozā sakombinēts ar neitrāli melnbalto, lai radītu kontrastus. Bižutērijā pamanāms gan greznums, gan vienkāršums, kā arī klasika. Minimālisma iedvesmas avots ir līnijas un formas no moderniem zīmējumiem, dizainiem un arhitektūras. Minimālisma kolekciju līnija iedvesmu smeļas kimono, jaunos siluetos, arhitektūrā un no dažādiem eksperimentiem struktūrās.

Otrā kolekciju līnija Jaunā pasaule (New World) sniedz kultūru sajaukumu, kādā mēs šobrīd dzīvojam - pilsētas vidi. Meksikāņu kultūra, indiešu izšuvumi, ciltīm raksturīgas apdrukas ir šīs tendences identitātes raksturlielumi. Kolekciju līnija “Jaunā pasaule” nosaka daudz un dažādas spēcīgas krāsas, kas veido vienotu identitāšu sajaukumu - tirkīzs, oranžs, sarkans un fuksijas rozā balansē ar pelēkiem un dzeltenbrūniem toņiem, lai atsvaidzinātu un pārliecinātu. Materiāli ir dabiski (piemēram, koks un salmi), bet tajā pašā laikā viegli, mūsdienīgi un sievišķīgi. Bižutērijā ir jūtamas meksikāņu un aziātu tradīcijas, kombinējot ar sievišķīgu noskaņu - zeltu, pērlēm un akmeņiem.

Trešā Parfois pavasara/vasaras 2009 kolekciju līnija ir Romantiskā Spēle (Romantic Game), kur iedvesmas avots ir 50‘to un 70‘to gadu sievišķīgais izskats, stipra un savāda meitene. Romantiskās spēles ir seksīga, jauna un svaiga pieeja vasarai. Krāsu palete ir spēcīga, meitenīga un krāsaina. Rozā un zilā krāsa dažādos veidos tiek izmantota kopā ar klasiski melno un balto veidojot harmonisku krāsu gammu. Romantiskās Spēles materiāli ir viegla kokvilna, džinss, caurspīdīga plastmasa, audumi ar metāla detaļām, pikē audums un bieza kanva.

MOS veikalu tīkls apvieno 7 dažādus - atraktīvus, kaislīgus, mūsdienīgus un pašpārliecinātus zīmolus – OASIS, KAREN MILLEN, MANGO, ESPRIT, PROMOD, JENNYFER un PARFOIS - kopā 22 veikalus Rīgā, Viļņā, Kauņā un Tallinā. Tie ir zīmoli, kas uzrunā dažādas paaudzes, dažādu dzīves stilu un interešu cilvēkus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV