Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

JENNYFER tendences - pavasaris/ vasara 2009

Aija Baumane, 07.03.2009. 16:13

Spilgtas krāsas, jauni modeļi, pievilcīgas cenas – tas viss atrodams Jennyfer 2009. gada  pavasara/vasaras kolekcijā. Kolekcija pārsteidz Jennyfer cienītājus ar trīs pilnīgi dažādām kolekcijas daļām: Rockabilly girl, Ethnojane un Pretty Rebelle. Katra no tām ir pilnīgi individuāla, bet tomēr vienlaicīgi arī  gaumīgi kombinējama.
JENNYFER tendences - pavasaris/ vasara 2009

Jennyfer Rockabilly girl kolekcijas daļā ir jūtams jūrnieku stila un rock tēmas pieskāriens. Apkārtējo skatienu piesaistīs šaha rūtis dažādā lielumā, horizontālas svītras, punktains un smalki puķains – tas viss ir manāms blūzēs, topos, dažāda piegriezuma kleitās. Aktuāli ir džinsa izstrādājumi – slim bikses kombinējumā kopā ar bikšturiem, kombinezoni gan ar svārkiem, gan šortiņiem, pusgari svārki ar augsto jostu. Jennyfer nav aizmirsis par seksīgumu un sievišķību, tāpēc jaunajā kolekcijā piedāvā arī modīgas 50to gadu kleitiņas - gan kuplas ar lieliem volāniem, gan vienkāršas kokvilnas kleitas ar lielām jostām ap vidukli vai zem krūtīm! Dominējošās krāsas: sarkans, tumši zils, džinss.

Jennyfer Ethnojane kolekcija idejas smeļas no Hipiju, Skvo vai Indiāņu un Vesterna stiliem, lai izveidotu neaizmirstamu un neapšaubāmi interesantu koptēlu. Šosezon Jennyfer jāpapildina kolekcijas ar tā saucamajām aladina un galifē biksēm, kas cieši apņem kāju apakšstilbus, bet virs ceļgaliem ir paplatinātas, kā arī džinsu auduma bikses ar gumijotiem un savilktiem galiem, neaizmirstot arī par kļošētām biksēm. Ethnojane kolekcijā lieliski iederas pieguļošas vestītes ar izšuvumiem, bārkstīm, lielām pogām un mazām pērlītēm, pieguļoši un brīvi krītoši topi ar batikas efektu, raibiem ziedu rakstiem, etniskiem motīviem, bārkstīm, kā arī kombinēti ar tamborējumi un adījumi. Apģērbu iespējams papildināt ar etniskām koka rotām, dažādām spalvām, sudraba, ādas, tekstila, sīkām pērlītēm, zamšādas jostām un bārkstainām somām. Dominējošās krāsās priekšroka tiek dota mierīgajiem zemes toņiem - dažādu toņu brūnais, zaļš, dzeltens, tirkīza, izdegušas zemes sarkanais, kā arī džinsu zilais.

Jennyfer Pretty Rebelle ir stils, kurā var atrast apģērbu jebkurai ikdienas situācijai gan draiskai un trakulīgai ballītei, gan mierīgai pasēdēšanai ar vecākiem. Mini svārki ar mežģīnu veida legingiem ļaus justies ērti un sievišķīgi. Īpaši stilīgi šosezon ir plēstie un balinātie džinsi gan ar pazeminātu, gan augstu jostas vietu, seksīgi šortiņi un mini svārki. Legingi dažādos garumos un variācijās – mežģīņu, kokvilnas un ar printējumiem. Ar 70to gadu rock ikonām apdrukāti t-krekli savienojumā ar stilīgām īsām ādas jaciņām ar interesantu aizdari piešķirs valkātājai īpašu rozīnīti. Pretty Rebelle kolekciju paspilgtina iespaidīgie aksesuāri ar liela pinuma ķēdēm ar kuloniņiem, platām jostām, bikšturiem un  kaklasaitēm. Dominējošās krāsas ir košas – dzeltens, zils, rozā.

MOS veikalu tīkls apvieno 7 dažādus - atraktīvus, kaislīgus, mūsdienīgus un pašpārliecinātus zīmolus – OASIS, KAREN MILLEN, MANGO, ESPRIT, PROMOD, JENNYFER un PARFOIS - kopā 22 veikalus Rīgā, Viļņā, Kauņā un Tallinā. Tie ir zīmoli, kas uzrunā dažādas paaudzes, dažādu dzīves stilu un interešu cilvēkus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV