Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Kas padara sievieti kārdinošu?

www.meitenem.lv, 10.03.2009. 10:27

Dažreiz skaties uz sievieti – par skaistuli gan viņu nenosauksi, un arī figūra viņai nav ideāla, bet vīriešus viņa pievelk kā magnēts. To var saukt dažādi – seksuālā enerģija, nenotverams šarms, apburoša maģija. Bet lai kā neaprakstītu ar vārdiem, pēc būtības – tas ir kārdinājums, kuru sevī slēpj sieviete un kuru instinktīvi jūt vīrieši.
Kas padara sievieti kārdinošu?

Kas tad padara sievieti tik pavedinošu vīriešu acīs? Kādi tad kārdinājuma noslēpumi ir sievietēm, un kādus praktiskus secinājumus var izdarīt priekš sevis?

Pirmais noslēpums. Tēls. Protams, nav vienīgas receptes par to, kādam ir jābūt kārdinošas sievietes tēlam. Taču tas, ka tādam tēlam ir jābūt – tas ir fakts. Un jo vairāk jūs esat sieviete, jo sievišķīgākam, satraukuma pilnākam, smalkākam ir jābūt arī jūsu tēlam. Un vēlams, lai jūsu radīts ārējais tēls atklātu jūsu iekšējo pasauli – tad jūsu šarms būs dabisks, harmonisks. Neaizmirstiet par smaidu.

Otrais noslēpums. Stāja. Bez grandiozas stājas jūs nevarēsiet kļūt kārdinoša. Stāja – tas ir mūsu viss! Jo tieši tā nes visu mūsu ķermeni, pasvītrojot burvīgus izliekumus un jaukumus. Starp citu, sākot rūpēties par stāju, jums nāksies veltīt uzmanību arī figūrai. Rezultātā jūs iegūsiet vienlaicīgi vairākus trumpjus – stāju, figūru un lielisku fizisko formu.

Trešais noslēpums. Gaita. Ja vīrietis pārliecināti iet pa dzīvi, tad sieviete peld virs zemes, tikko tai pieskaroties. Gaita viegli pārvērš sievieti vai gaisa eņģelī, vai arī neveiklā pīlē. Pīlei pakaļ skries laikam tikai kaut kāda zoss, bet eņģeļa soļiem sekos daudzi vīrieši.

Ceturtais noslēpums. Skatiens. Acis, kā zināms, ir dvēseles spogulis. Bet ne tikai! Skatiens parāda harizmu, seksualitāti un enerģētiku. Ne velti par skatieniem saka: „dzirkstele aizlidoja”, „apbūra ar skatienu”, „kūstu/grimstu tavās acīs”. Domājiet, tā ir mistika? Nekā tamlīdzīga! Pārbaudiet!

Piektais noslēpums. Balss. Laikam esat dzirdējusi šo joku: viņš bija viņā iemīlējies, kamēr viņa nesāka runāt. Ieklausieties sevī un piestrādājiet pie savas izrunas, tembra, intonācijām. Kāda būs pārsteigta: tā taču ir tipiska aktiermāksla?! Nu jā! Bet vai katra sievietes pēc savas būtības nav aktrise?!

Sestais noslēpums. Smarža. Seksuāli kārotai sievietei vienmēr ir kārota smarža. Tāpēc smaržu izvēle – tā ir ļoti atbildīga lieta. Pareizi būtu izvēlēties sev vairākus aromātus dažādiem dzīves gadījumiem.

Septītais noslēpums. Seksīgums.
Kas ir seksīgums – to nevar definēt vārdiem. Par seksuālām sievietēm dažādos laikos tika atzītas gan pievilcīga kaķenīte Merlina Monro, gan neparedzama maita Šarona Stouna, gan puiciski pārgalvīga Mila Jovoviča. Seksualitāte – tas ir žanru sajaukums, nesavienojamā savienojums: vājums un spēks, enerģiskums un maigums, prātīgums un emocionalitāte, atklātums un kaut kas neatminēts. Jūs būsiet vienmēr seksuāla, ja jums patīk sekss. Ko tad šeit vēl var piebilst?!

Materiāls publicēts sadarbībā ar http://meitenem.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV