Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

MANGO tendences - pavasaris/ vasara 2009

Aija Baumane, 10.03.2009. 11:23

Jaunās MANGO 2009. gada pavasara/vasaras modes tendences solās būt iespaidīgas un ļoti krāsainas, piemērotas katrai gaumei un valkātājam. Mango šajā sezonā iedvesmojas no dabas skatiem, arhitektūras, Japānas, urbānās mākslas. Audumos plaši izmantoti Japānas raksti   (mazu ziedu mozaīkas). Tie parādās gan garās, gan īsās gaisīgās kleitās un zīda blūzēs. Kā aktuāla tendence saglabājas jau ierastās mežģīnes un sasietas lentes. Šogad īpaša uzmanība tiek veltīta rotaslietām un kurpītēm.

Pavasarī mūs sagaida krāsu uzbrukums! Pavasara apģērbu kolekcijās dominē spilgtie toņi- sarkanais, jūras zilais, citronu dzeltenais, zaļais un rozā kombinācijās ar klasiskām krāsām - balto, melno, bēšo, pelēko un brūno.

Aktuāli- raibi audumi ar ziedu, dzīvnieku valsts apdruku motīviem. Turklāt parādīsies ne tikai ierastās tīģera svītras un leoparda plankumi, bet arī citi raksti, kā piemēram čūskādas grafiskās faktūras. Kolekcijā dominē asimetriskas kleitas ar stiprinājumu uz viena pleca. Šajā sezonā savas pozīcijas saglabā minisvārki, taisna piegriezuma svārki, šorti, kā arī bikses ar paplatinājumu, sākot no gurniem. Pie šādām biksēm aktuālas ir blūzes ar paplatinātām piedurknēm. Joprojām turpinās atgriešanās pie 60 gadu modes! Sievietēm šajā sezonā kostīms kā kombinizons iegūs lielu popularitāti. Tas valkājams kopā ar augstiem papēžiem vai glītam dažādu krāsu sandalēm.
    
Šajā sezonā MANGO iedvesmojoties no pasaules dizaineriem, radīs savā kolekcijā vīrišķo sievišķību. Galvenās tās iezīmes – platas, taisnas vīriešu piegriezuma bikses ar nedaudz paaugstinātu jostasvietu, vienkārši krekli, ko valkā saliktus biksēs. Sieviešu garderobē būs sastopamas arī platas, garas vīriešu stila žaketes un vestes.

Mūsdienu pasaulē džinsi vairs nav tikai vienkāršs apģērba gabals, bet gan savdabīgs laikmeta kults. Šodien džinsu būtību visspilgtāk var raksturot ar diviem vārdiem „must have”.

MANGO šajā sezonā plaši piedāvās saplēstos džinsus – gan šortiņus, gan bikses, gan svārciņus ar caurumiem un izdilumiem. Aktuāli būs- tā saukto puišu džinsi, proti, sievietes velk platus džinsus, kas izskatās tā, it kā viņas būtu aizņēmušās no sava drauga. Šajā sezonā MANGO piedāvā džinsus no batikota auduma, kā arī dažāda garuma džinsu jaciņas.

JAUNUMS! Kā viena no lielākajām aktualitātēm šajā sezonā MANGO būs ziedi, kuri veidoti no vairākām materiālu kārtām. Tie tiek piesprausti pie garām puķainām kleitām,  blūzēm, T-krekliem.

MOS veikalu tīkls apvieno 7 dažādus - atraktīvus, kaislīgus, mūsdienīgus un pašpārliecinātus zīmolus – OASIS, KAREN MILLEN, MANGO, ESPRIT, PROMOD, JENNYFER un PARFOIS - kopā 22 veikalus Rīgā, Viļņā, Kauņā un Tallinā. Tie ir zīmoli, kas uzrunā dažādas paaudzes, dažādu dzīves stilu un interešu cilvēkus.  

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV