Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Sabiedriskās ēdināšanas nozarē ienāk jauna koncepta pašapkalpošanās restorāns „The Buffet”

Eda Sarmīte Magone, 17.03.2009. 13:13

Uzsākot darbību iepirkšanās centra Sky&More 2.stāvā, sabiedriskās ēdināšanas nozarē sevi pieteicis jauna koncepta pašapkalpošanās restorāns „The Buffet”. Samaksājot noteiktu summu – Ls 4.50, ikvienam ir iespēja baudīt maltīti neierobežotā daudzumā, papildinot šķīvja saturu vēl un vēl. Restorāna apmeklētāji, samaksājot noteikto naudas summu, var izvēlēties jebkādus ēdienus no piedāvātās ēdienkartes t.sk., gaļu zivis, dažādus salātus un piedevas, zupas, kā arī sulas vai ūdens glāzi.

Katru dienu restorāna „The Buffet” ēdienkartē būs atrodams cits piedāvājums – dažādas maltītes ikvienai gaumei. Taču, ja apmeklētāji vēlēsies nobaudīt ko papildus, piemēram, kafiju, alkoholiskos dzērienus, porcijveida desertus, dažādas kūkas, kā arī svaigi spiestas sulas, par to būs jāpiemaksā papildus summa.

„The Buffet” darbības pamatā ir jauns ēdināšanas koncepts, kas citur pasaulē jau iemantojis popularitāti, tomēr Latvijā vēl nav tik izplatīts. Kā norāda restorāna „The Buffet” vadītājs un šefpavārs Māris Ozoliņš: “Mēs esam sava veida jaunas ēdināšanas nišas Latvijā pirmatklājēji. Restorāns piedāvā lielisku veidu, kā netērēties lieki – tu samaksā tikai par to, ko apēd, vienlaikus arī par to, kas tev vislabāk garšo. Jo nereti pasūtot ēdienu citur, cilvēks nevar būt drošs, vai ēdiens būs garšīgs, vai viņš varēs apēst visu porciju vai gluži pretēji – pasūtītā ēdiena porcijas apmēri būs visai pieticīgi. Līdz ar to reizēm rodas tāda kā „pārmaksāšanas” vai „liekas maksāšanas” sajūta.”

„The Buffet” ir īpaši piemērots gan biznesa pusdienu, gan dažādu ballīšu organizēšanai darba kolēģu vai ģimenes lokā. Atbilstoši tiks pielāgota arī ēdienkarte, piemēram, vakaros restorāna ēdienkartes piedāvājums kļūs izsmalcinātāks, piemērots īpašai noskaņai.

„Skrejošajā un darbīgajā dzīves ritmā, kad cilvēki parasti steidzas un pusdienu maltītei visbiežāk neatliek laika, jaunais pašapkalpošanās restorāns „The Buffet” būs kā labs risinājums, ja vēlaties labi, veselīgi un garšīgi paēst, netērējot tam daudz laika un naudas. Jums nebūs jāgaida, kamēr ēdiens tiks sagatavots un pasniegts, tā vietā uzreiz varēsiet izvēlēties sev tīkamāko un ļauties ēšanas priekam,” norāda M. Ozoliņš.

„Atverot pašapkalpošanās restorānu „The Buffet” iepirkšanās centrā Sky&More, saviem klientiem vēlējāmies piedāvāt jaunu, modernu vietu, kur ne tikai ieturēt maltītes, bet arī sarunāt tikšanos ar biznesa partneriem, darba kolēģiem draugiem, paziņām un vienkārši mīļiem un sen neredzētiem cilvēkiem. Ceram, ka interesantā koncepta un draudzīgo cenu dēļ, restorānā sev piemērotāko piedāvājumu atradīs gan pastāvīgie iepirkšanās centra apmeklētāji, gan vienkārši garāmbraucēji, tuvākās un tālākās apkārtnes iedzīvotāji,” stāsta Sky&More direktore Ārija Avota.

Jaunajā restorānā apmeklētājiem būs iespēja uz vietas vērot arī ēdiena tapšanas procesu. Profesionālie un pieredzējušie pavāri ēdienu gatavos arī uz restorāna zālē esošā grila. „The Buffet” iepirkšanās centra Sky&More 2. stāvā no pirmdienas līdz sestdienai būs atvērts no plkst. 11:00 līdz 21:00, savukārt svētdienās no plkst. 12:00 līdz 18:00.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV