Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Tantriskais sekss prasa vingrināties, trenēties, apgūt

Amella, 17.03.2009. 16:35 | komentāri (1)

Budisma piekritēji un tie, kuri interesējas par senajiem austrumiem, neapšaubāmi jau pazīst jēdzienu  „tantriskais sekss”.
Tantriskais sekss prasa vingrināties, trenēties, apgūt

Tas kļuva pazīstams jau 5000 gadu tālā pagātnē senajos austrumos, kur dzimumattiecības tiek vērtētas kā patiesi reliģiska pieredze un mīlēšanās kā visaugstākā no mākslām. Tantriskais sekss neapšaubāmi ir domāts pieaugušām un nobriedušām personībām. Tā ir plaša un dziļa intīmā tuvība, kuras laikā divi cilvēki neapšaubāmi dalās savā pieredzē, uzkrātajā enerģijā, kā arī mācās kopā pastiprināt seksuālās izjūtas akta laikā.  Viens no tantriskā seksa pamatmērķiem ir pārvērst miesisku seksu par garīgu procesu.

Tantra māca, pat akcentē kā vitālu nepieciešamību atrast savu partneri. Šie - īstie -cilvēki šajās attiecībās nekaunas no savas iepriekšējās dzīves pieredzes, no tagadnes, no savas iepriekšējās seksuālās pieredzes. Tāpat - tantriskā mīlas māksla ir jāgūst soli pa solim - gluži kā skolas solā sēžot.

Dzimumaktā tūlītējai baudas gūšanai nav nekādas nozīmes. Tāpat pilnīgi nekādas nozīmes nav kulminācijai, kura beidzas ar obligāto un ierasto spermas izšļākšanu. Šeit ir jāapgūst jēdziens - garīgais orgasms.

Tantriskais sekss pilnīgi noteikti nav tad, ja:

• Vīrietis drudžaini meklē pilnīgi jebko, kur ievietot savu locekli - vai tā būtu vagīna, tūpļa atvere, vai lelles sprauga..

• Sieviete partnera klātbūtnē sevi apmierina ar vibratoru, liekot partnerim tajā visā piedalīties, un drudžaini masturbēt cenšoties panākt savu „motorizēto” sāncensi.

• Arī grupveida sekss, kuru pēc tantras var pielīdzināt ziedoša dārza izbradāšanai, kad pāri paliek tikai rētas.

Tantra pilnīgi noteikti ir (mazliet liriska atkāpe, kura atklāj tantriskā seksa patieso būtību):

...Iespējams, viņa falls ir diriģents, iespējams - zizlis Mīlas Dieva varā.

Iespējams, tavas meitenīgi sievišķīgās auss ļipiņas ir ziedlapas, iespējams, pavērusies mute un mēle - grēku ieleja. Jūs abi esat kā Ādams un Ieva - pirmo reizi kopā, bet visapkārt - vienīgi paradīzes dārzs, paradīzes kalni un lejas, baudas ezeri un okeāni. Tu gribi, lai viņš tevi - auglīgu zemi iekāro siltā lietū, viņš grib, lai tu viņu - auglīgu lietu iekāro. Jūs abi pulsējat, čukstat, kliedzat savā tantras seksa valodā, bet, iespējams - klusu izbaudiet viens otra skavas, šūpošanos.

Tantras seksā vīrietim eriģē ne tikai loceklis, bet arī krūts galiņi. Tavas rokas slīd, dejo, peldinās pa viņa auguma liekumiem, izliekumiem, aijā fallu, tava mute ir kā apreibusi. Glāstu kontakts starp jums ir dziesma: no ausu ļipiņām līdz pēdu pirkstu galiņiem. Un tu to visu apgūsti šai skolā: jaunāks partneris mīl, ja viņa fallu skar maigi, gados vecāks vēlas - ciešāku satvērienu. Savieno savas plaukstas līdzīgi tējas tasei, šūpo tajās vīrieša sēkliniekus, ar pirkstiem gluži kā pianiste izvilinot mūziku no peņa, no sēklinieku maisiņa pamatnes. Vīrietis uzmanīgi un aizvien neatlaidīgāk kairina tavu klitora apvidu, tu sniedz viņam pretim sevi, arī krūšu maigos galiņus, kā aizvien piebriestošākus pumpurus.

Nu jau tu noproti, ka orgasms un ejakulācija nav viens un tas pats: arī viņš, atrazdamies orgasma devītā viļņa virsotnē, nebrīnās, nepārdzīvo, ka nav notikusi ejakulācija: tas nav būtiski. Abi saprot, ka ir sagādājuši baudu viens otram kā zieds un vējš: vējš - lidinoties virs zieda, paguvis ziedu apaugļot. "Atlido vēl!" saka ziedoša ābele, kura saprot, ka rudenī, kad viņas zari līks no saldu vai rūgtu ābolu smaguma, viņa vēlēsies, lai šis vējš atskrien kā viesulis, orkāns, iespējams - izrauj ar saknēm, paņem sev līdzi, iespējams - nopurina visus ābolus, apskauj pilnīgi kailu - bez lapām, bez augļiem - un saka: "Mēs vienmēr varam radīt atkal savu neatkārtojamu ziedoni!"..

Sākotnēji tantrā kā mācībā par seksu vajadzētu apgūt un izkopt savu smaržu sajūtu.  To darot, nevajadzētu lietot smaržas, dezodorantus. Palikt tikai tīriem un skaidriem sava ķermeņa dabiskajā smaržā.

Tāpat jau minēju, ka tantriskais sekss nav tendēts uz orgasma sasniegšanu - sevišķi uz tāda orgasma, kurā notiek ejakulācija. Primārais ir enerģijas sajušana, gūšana orgasma laikā. Galvenais priekšnoteikums ir uzbudinājums, ja neesi uzbudināts ar savu partneri - nav jēgas nodoties tantriskajam seksam. Tikai pateicoties uzbudinājumam, vīrietis var apgūt orgasmu bez ejakulācijas, savukārt sieviete - spēju ļoti daudzas reizes piedzīvot orgasmu.

Protams, tam ir nepieciešams vingrināties, trenēties, apgūt. Galvenais – pacietību.

Materiāls publicēts sadarbībā ar www.viriesi.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV