Trešdiena, 17.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis;

Bārs „Skyline” aicina uz modes skati „Sky at Night” ietvaros

TMT crew, 17.03.2009. 22:12

Piektdien, 20. martā, plkst. 21.00 bārā „Skyline” Reval Hotel Latvia 26. stāvā, aizsāksies „Sky at Night” pasākums, kurā par galveno notikumu tiek izvirzīta Vinetas Minkēvičas pavasara modes skate.
Bārs „Skyline” aicina uz modes skati „Sky at Night” ietvaros

Vineta ir „Bogomolo'v Image school” absolvente, kura ar izcilību ir beigusi šo skolu. Pirms tam Vineta bija apguvusi gan sieviešu, gan vīriešu modelētājas amatu, kā arī vizāžistes profesiju, stažējoties Parīzē. Tam visam ejot cauri Vinetai ir atlicis laiks arī savam personīgajam biznesam – pašlaik strādājot pie kolekcijas, ar brenda vārdu „VINETTA”.

Vakara pozitīvo noskaņu jums sagādās TMT dj team, kas šajā vakarā uzstāsies ar īpaši ekskluzīviem ritmiskā hausa hītiem. TMT ir trīs puiši - Toms, Mārtiņš un Tomass, kuri jau ilgāku laiku Latvijā reprezentē unikālu, un sevišķi augstu atzinību Eiropā guvušu elektroniskās mūzikas stilu – electro-crunk.

Īpaši šajā vakarā Jums palīdzēs relaksēties un baudīt šo nakti Marini Rose.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV