Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Vīrietis šeit ir lieks jeb kā nenomirt no garlaicības meiteņu ballītē

www.meitenem.lv, 20.03.2009. 13:56 | komentāri (1)

Neviena jauniete nevar ilgi izturēt bez draudzenēm, tā ir aksioma. Mums visām ir nepieciešama tīri sieviešu sabiedrība, lai atslābinātos un kaut vai dažas stundas pļāpāt par visu, kas ienāks prāta, nebaidoties, ka mūs nepareizi sapratīs – un tikai tāpēc, ka īstas lēdijas klausās tikai sevī. Taču biežas satikšanas pat ar jaukākajām un tuvākajām draudzenēm sāks apnikt, ja tās tiek rīkotas pēc vienas un tās pašas shēmas. Diemžēl „Seksa lielpilsētā” skatīšanās un saldējuma ēšana zaudē savu terapeitisku efektu jau burtiski pēc pāris seansiem. Jūsu sieviešu pulciņam, kurš nemainīgi sanāk kopā katru otru sestdienu (trešo svētdienu un tā tālāk) mājās pie vienas no jums, trūkst kaut kas jauns? Piedāvājam dažas idejas, kuras ir spējīgas atsvaidzināt jebkuru meiteņu ballīti. Nevajag ilgi gatavoties un pat iziet no mājām – vienkārši izvēlieties.
Vīrietis šeit ir lieks jeb kā nenomirt no garlaicības meiteņu ballītē

Skaistuma konsultants

Nav ko slēpt – katrai no mums ir ko pateikt par ielaistām kļūdām draudzeņu imidžā. Un, protams, jūs nebrīnīsieties, uzzinot, ka arī draudzenēm jau sen kasās rokas nogriezt šo mūžīgo astīti un pārkrāsot jūs sarkanā krāsā, bet vai dabisks delikātums neļauj izteikties, vai gadījums nav piemērots. Ir laiks atklāt kārtis un organizēt savstarpējo konsultāciju vakaru. Lai katra no jums sajūtas kā stiliste, cenšoties būt taktiska, bet stingra. Uzklājiet viena otri makijāžu un ieveidojiet matus. Apmainieties ar apģērbu. Sarīkojiet defilē jaunajos tēlos. Apkopojiet rezultātus, piekrītot vai nepiekrītot ārējā izskata pilnveidošanas idejām, kuras piedāvāja draudzenes. Tāda pieredze noteikti nebūs lieka!

Fotosesija


Sarunājiet iepriekš, lai katra meiteņu ballītes dalībniece paņemtu līdzi digitālo fotoaparātu. Masveidīgu fotosesiju var apvienot ar iepriekšējo laika pavadīšanas ideju, bet var arī organizēt atsevišķi: rīkojieties pēc apstākļiem. Šodien jūsu vidū nav vīriešu, bet tātad var pilnībā atslābināties un pozēt. Pieejiet šim uzdevumam radoši: pamēģiniet jaunus rakursus, neparastus apgaismojuma avotus, izmēģiniet jūsu fotokameras uzstādījumu iespējas. Nevajag atrunāties ar pieredzes trūkumu vai neprofesionālu fototehniku: diletantiem biezi vien sanāk lieliski kadri, galvenais – atmosfēra un garastāvoklis! Kopā skatīties rezultātus – tas ir atsevišķs prieks. Zelta likums – dzēst fotogrāfijas pēc tajās attēlotas meitenes pirmā pieprasījuma. Ne jau kompromāta dēļ jūs esat to visu uzsākuši, vai ne?

Filmu cienītāju pulciņš

Kas teica, ka jaunietes, savācoties kopā, skatās tikai izslavēto „Seksu lielpilsētā” vai „Skaistulīti”? Ir laiks sākt pašizglītošanos un redzesloka paplašināšanu. Mēs zinām daudzas filmas pēc nosaukumiem, ne vienu reizi tās nenoskatoties vai aizmirstot, kāds stāsts tiek tajās stāstīts. Taču kinematogrāfa vēsturē ir pietiekošs skaits kulta filmu, kuras ne tikai labi der sievietēm, bet arī ievērojami ietekmēja modes un stila attīstību. Paņemiet nomā „Brokastis pie Tifanijas”. „Tramvaju „Vēlēšanās””, „Kasablanku” – un pēc tam apspriedīsiet ne tikai sižeta peripetijas, bet arī varoņu apģērbu. Tas ļoti iedvesmo!

Meistara darbs

Atklājiet meistarklašu sezonu! Sarunājiet sarakstu, un lai katrā tikšanās reizē viena no jums ar savu uzskatāmu piemēru iemāca draudzenes kādu prasmi. Vitrāžas stiklu apzīmēšana, amerikāņu pankūku cepšana, ekspresis-manikīrs: katrai no mums ir daudz tādu firmas noslēpumu, tad kāpēc lai nedalītos ar draudzenēm?

Kas bija, kas būs...

Jaunietēm ļoti patīk zīlēt, taču viņas netaisnīgi reti ar to nodarbojas. Lai zīlētu ar kārtīm, ir nepieciešamas bāzes prasmes un, galvenais, kārtis, kuras brīžiem vienkārši nav iespējams atrast dzīvoklī. Bet grāmatas ir visiem – tāpēc pamēģiniet zīlēt ar grāmatu. Derēs jebkura, galvenais, lai tas nebūtu kāds logaritmisku tabulu sējums. Ideāli, ja tā ir klasiskā proza vai poēzija, un pēc iespējas biezāka! Pati sistēma ir visai vienkārša: dalībniece formulē viņu interesējošu jautājumu (pie sevis vai skaļi) un sauc lappuses numur un rindiņas numuru no augšas vai no apakšas. Vadītāja atrod nepieciešamu vietu un lasa „atbildi”. Un paradoksālākā rezultātā var atrast sasaukšanos ar savas dzīves notikumiem!

Pilnībai nav robežu

Izmantojot to, ka jūsu loks ir šaurs, un ārpus tā informācija nekur „neizsūksies”, sastādiet savu top-10 par tēmu „Es nekad vairāk ne...” Neēdīšu hamburgerus, nezvanīšu viņam un neklusēšu, neiešu gulēt vēlāk par diviem naktī – iespējams, vēlamo tabu skaits būs arī lielāks, bet koncentrējieties uz galvenajiem. Pirmkārt, tādu sarakstu sastādīšana ļauj salikt savas prioritātes. Otrkārt, to nolasīšana liecinieku klātbūtnē liek atbildīgāk attiekties pret aizliegumu ievērošanu. Nosakiet soda naudu – piemēram, 2Ls pa pārkāpumu. Apkopojot rezultātus mēneša beigās, konvertējiet savu vainu banku šampanietī.

Materiāls publicēts sadarbībā ar http://meitenem.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV