Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Noskaidroti RIGA FETISH FASHION WEEK radošās darbnīcas dalībnieki

Ināra Kreica, 26.03.2009. 15:58

27 - 28.martā Starptautiskajā izstāžu centrā “Skonto” notiks RIGA FETISH FASHION WEEK radošā darbnīca starptautiskās  izstādes BALTIC EXPO BEAUTY ietvaros.
Noskaidroti RIGA FETISH FASHION WEEK radošās darbnīcas dalībnieki

Vairāk nekā mēnesi Radošās darbnīcas organizatori bija saņēmuši pieteikumus no jauniem modes māksliniekiem, kas vēlējās piedalīties sava veidā realitātes šovā Rīgas Fetiša Modes Nedēļas ietvaros. Pēc sazināšanos ar Lielbritānijas alternatīvās modes izstādes London Edge (www.londonedge.com) organizatoriem tika atlasīti četri finālisti, kuriem tiks piedāvāta iespēja parādīt savas prasmes un radošo iztēli.

Finālistu vārdi ir:
Anete Dzene
Sergejs Stahovskis
Artūrs Saļepins
Natālija Mihailova

Radošā darbnīca jaunajiem modes māksliniekiem ir tapusi sadarbībā ar starptautiski atpazīstamu Lielbritānijas alternatīvās modes izstādi London Edge (www.londonedge.com). Iepriekš atlasītiem modes māksliniekiem tiks piedāvāti 50 Ls un viena darba diena, lai izveidotu savu fetiša modes tērpu. Tērpam ir jābūt piemērotam ikdienas valkāšanai un jāatspoguļo kāds no alternatīvajiem modes stiliem, piemēram, kiberpanks, pin-up, gotika utml. Uzvarētājs, ko noteiks profesionāla žurija ar Ievu Ādamss priekšsedētājas amatā, tiks apbalvots ar 1000 Ls savas modes kolekcijas izveidei un ar iespēju to prezentēt „London Edge” izstādē. Tādējādi tiks atbalstīti jaunie modes mākslinieki, kā arī uzsākta jauna un nebijusi tradīcija Latvijas vēsturē.

Biļetes uz pasākumu ir iespējams iegādāties Biļešu Servisa kasēs un internetā: www.bilesuserviss.lv

Organizē: Producentu grupa „FLAT CAT” un radošā apvienība “BLACK MASQUERADE”
Atbalstītāji: London Edge (UK), Latexpo, KOSMETIK Expo, Myalook, Unastyle, BOOM, Godvil, Art&Music Bakery, Raduga, Stylefoto, Devro
Informatīvie atbalstītāji: woman.delfi.lv, fashion.lv, Devro, Saldā Dzīve, mango.lv, modeles.lv, 360 gradusov, Respublika (LT)

Vairāk informācijas: www.latexpo.lv, www.rigafetish.lv, www.londonedge.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV