Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

GALERIJA CENTRS kļūst par modes vēstniecību Latvijā

Maija Straupmane, 27.03.2009. 23:45

Līdz ar 2009. gada pavasari t/c GALERIJA CENTRS kļūs par pasaules modes vēstniecību Latvijā. Turpmāk būs iespējams saņemt Latvijas modes aprindās labi zināma stila eksperta konsultācijas, iegūt informāciju par jaunākajām modes tendencēm pasaulē un iegādāties atbilstošas preces.

GALERIJA CENTRS aizvien aktīvāk iesaistīsies jaunāko pasaules modes tendenču apkopošanā un par tām vēstīs gan Latvijas medijiem, gan pircējiem. Lai sniegtu arī praktisku palīdzību stila veidošanā, GALERIJAI CENTRS pievienojusies arī stila eksperte Ieva Katana. Viņa piemēros pasaules modi individuāli katram tirdzniecības centra klientam. 

„Ieva Katana ir daudzsološa personība modes aprindās, kuras radītie tērpi guvuši atzinību kā Latvijā, tā ārzemēs,” stāsta GALERIJA CENTRS direktore Aija Rezevska, turpinot, ka visiem tirdzniecības centra klientiem ar stilista palīdzību būs iespēja izveidot tieši sev piemērotu ģērbšanās stilu un grimu (make up) atbilstoši jaunākajām tendencēm. Stilists darbosies arī kā ‘šoperis’ (personal shopper – no angļu val.), kurš palīdzēs pircējam atlasīt atbilstošāko apģērbu, apavus un aksesuārus visos GALERIJA CENTRS veikalos.

Ieva uzsāka darbu modes jomā un jau bija veiksmīgi izveidojusi savu modes līniju, kā arī atvērusi veikalu Rīgā vēl pirms Rīgas Lietišķās mākslas vidusskolas absolvēšanas. Šobrīd viņas radītos apģērbus ar zīmolu „Katana“ var iegādāties veikalu tīklā „Luksus“, ASV. GALERIJA CENTRS stila eksperte veido arī stilu žurnālam „Pastaiga“, modes katalogiem un foto sesijām.

„Es ticu apģērba lielajai nozīmei - apģērbs ir mūsdienu cilvēka viens no galvenajiem ieročiem, ar to var gan uzvarēt karus, gan nogalināt. Tas ir arī cieņas apliecinājums un cilvēka vizītkarte,” ir pārliecināta Ieva Katana, norādot, ka pseidonīmu ‘Katana‘ viņa nav izvēlējušies nejauši – Japāņu valodā šī vārda nozīme ir ‘ierocis‘. 

GALERIJA CENTRS tirdzniecības centra apmeklētājiem maksa par stila eksperta 2 stundu konsultāciju ir 12 lati. Konsultācijas iespējams saņemt ceturtdienās, piektdienās no plkst. 14:00 līdz 20:00 un sestdienās no plkst. 12:00 līdz 18:00, iepriekš piesakoties pa tālruni 67 018 018 vai GALERIJA CENTRS 1.stāva Informācijas dienestā.

Uz Rīdzenes ielas – vairāk modes
Nesen veiktajā aptaujā uz Rīdzenes ielas tika noskaidrots, ka Rīgas viesi un iedzīvotāji Rīdzenes ielu uzskata par paraugu citām gājēju ielām, kā galveno argumentu minot – dažādo pasākumu klāstu. Līdzās kultūras un mākslas pasākumiem, ko aktīvi varēja baudīt aizvadītajā gadā, šogad plānots vairāk akcentēt ar modi saistītus pasākumus. Jau šobrīd Rīdzenes ielā ir vērojama GALERIJĀ CENTRS iegādājamā pavasara/vasaras sezonas pasaules modes preču izlase, kurā gan sievietēm, gan vīriešiem smelties idejas jaunās sezonas garderobes izveidei.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV