Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Kā atgūties pēc svētkiem

easyget.lv, 31.03.2009. 15:28

Pēc ballītes nāk apziņa, ka iepriekšējā vakarā jūs esiet pārāk daudz apēdis, izdzēris, noteikti esiet arī pieņēmušies svarā par dažiem kilogramiem, sāp kājas...
Kā atgūties pēc svētkiem

Tomēr nevajag vainot sevi, tas tikai pasliktinās jūsu stāvokli. Labāk padomājiet par to, ka apstākļi bija nenovēršami. Tagad galvenais jādomā par nākotni, tas ir, kā atgūties un atgriezties normālā stāvoklī.

Pirmām kārtām, jāatbrīvojas no toksīniem. Tāpēc uzvāriet zaļu tēju, dzeriet svaigi spiestas augļu sulas, ēdiet vairāk dārzeņus un izvairieties no olbaltumvielu bagātas barības.

Lai pastiprinātu pozitīvo efektu, ieejiet vannā ar aromātiskām eļļām un jūras sāli. Ir jāpadomā arī par matiem. Rūpīgi izmazgājiet tos ar šampūnu un tad ar ledu – tas piedos papildus spīdumu un jūs izskatīsieties veselāk.

Jāatbrīvojas arī no riņķiem zem acīm. Izmantojiet korektoru, kas ir vienu toni gaišāks par jūsu ādu. Ja esat vīrietis un jums mājās nav korektora, tad varbūt jums pāri ir palicis ledus? Galējā metode – saulesbrilles.

Un atcerieties – jādomā pozitīvi, jau rīt jūs 100% jutīsieties labāk!

 

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV