Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

KAREN MILLEN piedāvā krāšņu apģērbu un aksesuāru kolekciju

Aija Baumane, 02.04.2009. 11:19

MOS veikalu tīkls piedāvā iepazīties ar jauno un krāšņo pavasara / vasaras apģērbu un aksesuāru kolekciju, kuru piedāvā Apvienotās Karalistes zīmols KAREN MILLEN. Piektdien, 27. martā plkst 14.00 un 18.00 Rīgā, Galerijā Centrs notika jaunās kolekcijas prezentācija. Pirmais Karen Millen veikals Latvijā tika atvērts 2008. gadā.
KAREN MILLEN piedāvā krāšņu apģērbu un aksesuāru kolekciju

Prezentācijā tika demonstrētas jaunākās modes tendences, kas ar bagātīgu krāsu daudzveidību un oriģināliemiem risinājumiem spēs ieinteresēt visas modes cienītājas. Pavasara / vasaras kolekcija ir sadalīta 4 galvenajos virzienos: Psihedēliskais Safari, Krāšņie Sporta Apģērbi, Vakartērpi un Aksesuāri.

Safari stilam ir piešķirta pavedinoša nokrāsa, kas izpaužas kārdinošajās žaketēs, cieši pieguļošajās kleitās un dekoratīvajās joslās. Bagātīgie tropiskie raksti un zīmējumi ar dzīvnieku pēdu nospiedumiem, seksīgās šartrēzes zīda blūzes oranžā un haki krāsā piešķir pilsētai safari sajūtas, ko pastiprina ielāpu kabatas. Plānais, caurspīdīgais zīda audums bēšā krāsā un melna tvīda kleita ir gaisīgi šīs tendences ieguvumi.

Vieglie audumi un ķermeni akcentējošie silueti uzjundī astoņdesmito gadu noskaņu sporta apģērbu kolekcijā. Ķermenim pieguļošie kokvilnas sieviešu krekli izceļas ar grafiskajiem elementiem haki un laima krāsā, savukārt zīda kombinezons haki krāsā piešķir jaunu visaptverošo eleganci.

Košās krāsas dominē vakartērpos: gan atlasa taisnajās kleitās, kuras rotā  ielaidumi nefrīta un spilgti zilā krāsā, gan kleitās, kas veidotas no izteikti krāšņa rozā krepa. Komplicētā struktūra un dekoratīvie aksesuāri ir atslēgas elementi; tērpi ir izrotāti ar lentām puķu pušķiem un ziedlapiņām.

Spēlējies ar pavasari, izmantojot aksesuārus ar tropiskajiem nospiedumiem, kā arī  reibinošās platformas čūskādas sandales un plecu somas.

Izbaudiet jaunās pavasara krāsas, esiet spilgtas un interesantas kopā ar KAREN MILLEN pavasara / vasaras kolekciju!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV