Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Radošajā telpā „Tasty” notiks Latvijas modes dizaineru akcija „DESIGN STORE fashion”

Ilze Začeste, 16.04.2009. 13:44

No 17. aprīļa līdz 8. maijam Rīgā radošajā telpā „Tasty” norisināsies Latvijas modes dizaineru akcija „DESIGN STORE fashion”. Šis ir turpinājums latviešu dizaineru veidotajai akcijai Design Store, kas popularizēja pašmāju ražoto dizainu. Veiksmīgā akcija turpinās - un tādēļ pavasaris ir jaunas modes laiks.
Radošajā telpā „Tasty” notiks Latvijas modes dizaineru akcija „DESIGN STORE fashion”

„DESIGN STORE fashion” laikā apmeklētājiem būs dota iespēja triju nedēļu garumā satikt modes dizainerus, savstarpēji iepazīties, uzdot jautājumus un veidot dialogu, dibināt kontaktus, aplūkot un pielaikot, iegādāties vai pasūtīt oriģinālu individuāli veidotam apģērbam.

Šī akcija motivē māksliniekus atgriezties pie „gatavs valkāšanai” tērpu veidošanas, savukārt apmeklētājus - mēģināt atrast tieši savu individuālo dizaineru.

Šis ir veids, kā radīt latviešu modes dizaina produktu lietošanas kultūru un veicināt Latviešu modes dizaina pieejamību plašākai sabiedrības daļai.

„DESIGN STORE fashion” ietvaros ar saviem darbiem piedalās Latvijā un ārpus tās, sevi pierādījuši modes mākslinieki: SABĪNE BURMEISTERE, ANASTASIJA GOLUBEVA, IEVA JANELSIŅA, DACE KRIEVIŅA, INGRĪDA MARTINI, INDRA MIKLĀVA, AGNESE NARŅICKA (Hypnosis Fashion), SABĪNE OGA, ELĪNA ROŽKALNE, ARTIS ŠTAMGŪTS,KRISTĪNE VEINBERGA,INESE ZANDERE           

Akcijas mājas lapā www.designstore.lv atrodama informācija par katru „DESIGN STORE fashion” akcijas dalībnieku ar saitēm uz dizaineru individuālajām mājas lapām. Šī informācija būs pieejama internetā arī pēc akcijas beigu datuma – 2009. gada 8. maija.

Rīko: radošā telpa „Tasty”

Atbalsta: Nice&Qustic

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV