Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Ko šovasar sola peldkostīmu radītāji?

meitenem.lv, 24.04.2009. 12:01

Mēs jau gaidām vasaru. Bet, kur ir vasara, tur arī ir pludmales sezona, peldkostīmu laiks. Apskatīsimies, kādi peldkostīmi būs modē 2009. gadā. Ko dizaineri redz uz mums šogad?
Ko šovasar sola peldkostīmu radītāji?

Mēs apskatīsimies, kāda krāsa būs modē, kāda būs peldkostīmu aktuālākā forma un varianti, kā arī to, ko dizaineri piedāvā mums nēsāt virs peldkostīma 2009. gada vasarā.

Peldkostīma krāsa 2009. gada modē

Sākumā parunāsim par peldkostīma krāsu. 2009. gada sezonas modē būs:
• fuksija,
• smaragdzaļa,
• purpursarkana,
• gaišzila,
• zaļa,
• sarkana,
• oranža,
• melna,
• tirkīza,
• ģeometriski un afrikāņu zīmējumi.

Ir no kā izvēlēties! Viss ir atkarīgs no jūsu figūras tipa, krāsas tipa un krāsām, kurām jūs dodat priekšroku.

Modernākie peldkostīmi 2009

Tagad parunāsim par peldkostīma formu. Tas, ko mums piedāvā dizaineri, padarīs iedegumu savdabīgu. Peldkostīmu izvēle ir milzīga, bet fantāzija – neizsmeļama. Tāpēc ir pārliecība: jūs varēsiet atrast sev kaut ko piemērotu.

2009. gada vasara atsauc atpakaļ 70. un 80. gadu tēlus. Tā ir lieliska iespēja eksperimentēt!

Tātad, lūk, kādi peldkostīmi būs modē šogad pludmalē:

Viengabala peldkostīms ar figūras izgriezumiem

Ja jums ir kauns vilkt bikini, tad viengabala peldkostīms ar figūras izgriezumiem – tas ir lielisks variants priekš jums! Dziļš dekoltē, oriģināli izgriezumi sānos utt. Tādi peldkostīmi var paslēpt trūkumus un izveidot vajadzīgus izliekumus. Turklāt, tie piestāv praktiski visiem. Vienīgais – iedegums būs visai radošs.

Divdaļīgs peldkostīms ar interesantām detaļām


Ja jūs neesat pietiekoši pārliecināta, lai nēsātu bikini, tad pamēģiniet divdaļīgu peldkostīmu, bet ar interesantām detaļām. Šeit ir nedaudz vairāk materiāla uz krūtīm un uz gurniem. Tāds peldkostīms lieliski izskatās uz labi trenēta ķermeņa.

Turklāt, dažiem peldkostīmiem šosezon ir ļoti pikanti un interesanti izgriezumi, kuri neapšaubāmi liks cilvēkiem pamanīt jūs pūlī.
 
Peldkostīmi ar vienu plecu lentīti

2009. gadā tādi peldkostīmi var būt viengabala vai divdaļīgi peldkostīmi. Ir pienācis laiks izģērbties un parādīt nedaudz vairāk nekā parasti.

Varianti ir dažādi: peldkostīmi ar jūras iegriezumu vai uz viena pleca, kas jums vairāk patīk un kas piestāv. Modes skatēs dizaineri eksperimentēja un piedāvāja mums ļoti interesantus variantus.
  
Bikini

Kur tad bez bekini 2009. gada vasarā! Bikini laikam nekad nebūs ārpus modes. Ņemot vērā lielu krāsojumu un formu izvēli, jūs noteikti atradīsiet kaut ko savu un izskatīsieties svaigi un seksīgi.

Tankini ar „zvēru” apdruku

Bet tiem, kas vēlas paslēpt savus trūkumus un maksimāli piesegt ķermeni, dizaineri ir piedāvājuši tankini (tas ir bikini ar krekliņu vai svārkiem). Par īpaši moderniem uzskata variantus ar „zvēru” apdruku. Izvēlieties, kas jums vairāk patīk: zebra, pitons, leopards…

Ja jūs neesat „zvēru” krāsojuma cienītāja, tad varat pielaikot jebkuras modernas krāsas tankini. Šis variants ir īpaši labs jaunietēm un sievietēm ar formām.

Virs peldkostīma - 2009

Bet ko tad vilkt virs peldkostīma? Tās pašas tunikas un pareo, blūzes un sarafānus. Tie ne tikai aizsargās jūs no taisniem saulesstariem un palīdzēs neapdegt, bet arī paslēps figūras trūkumus.

Turklāt 2009. gada vasarai dizaineri ir izveidojuši brīnišķīgas lietas, kurās var, kā saka, doties no pludmales uz balli.
 
Izvēlieties, eksperimentējiet. Nebaidieties kļūt spilgtāka. Līdz vasarai ir vēl pietiekoši daudz laika, lai sakārtotu savu ķermeni un iegūtu to peldkostīma variantu, kurš jums visvairāk patīk. Galvenais – sekojiet veselajam saprātam. Esiet moderna šovasar!

Materiāls publicēts sadarbībā ar http://meitenem.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV