Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Aisha palīdz kļūt par zvaigzni

mos, 05.05.2009. 13:21

Tu esi zvaigzne - apgalvo Aisha, MAYBELLINE un OASIS un aicina uz tikšanos 8. maijā. no pl. 17.00 OASIS veikalā, t/c Spice. MAYBELLINE makeup māklinieki, OASIS krāšņās kleitas un Aisha kā stilists – recepte kā kļūt par zvaigzni!
Aisha palīdz kļūt par zvaigzni

Tu vari būt šeit un tagad – izskatīties kā zvaigzne, ko raksturo modes pasaules aktuālākās nianses! OASIS – Londonas šarms Rīgā, radīts aktīvām, neatkarīgām un sabiedriski sievišķīgām būtnēm, lai justos   kā īsta zvaigzne. OASIS apģērbu un aksesuāru kvalitāte un dizains spēj pārsteigt ikvienu modes baudītāju, liekot izskatīties lieliski. Apvienotās Karalistes apģērbu un aksesuāru zīmols OASIS savus panākumus balsta uz bagātīgu krāsu gammu, oriģinalitāti un produkta ekskluzivitāti. OASIS veikali ir īpaši ar savu iekārtojumu. Tie atgādina ‘boutique’ modes preču veikaliņus. Interjers veidots harmonijā ar sievišķīgo OASIS būtību, tā manāma jau skatlogu noformējumā un izstaro jaunākās modes tendences.

Aisha – apveltīta ne vien ar spilgtu un augsti novērtētu skatuvisko talantu, bet arī ar sievišķīgu valdzinājumu un spilgtas personības harizmu- ietērpta OASIS kārdinošajā kleitā - 8. maijā. no pl. 17.00 OASIS veikalā, t/c Spice- debitēs stilistes lomā un palīdzēs iemirdzēties kā zvaigznei, un uz mirkli kļūt slavenai ar MAYBELINE makeup mākslinieku palīdzību! Nāc un ļaujies maģiskam otas vēzienam, skaistas kleitas valdzinājumam, ieklausies AISHAS zelta padomā un iemūžini mirkli fotogrāfijā!

Ietērp savu garastāvokli ar MOS!

Foto:  A. Sokolovs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV