Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Kā saglabāt romantiku attiecībās?

kleoo.lv, 08.05.2009. 11:41 | komentāri (2)

Visizturīgākās un ilglaicīgākās attiecības ir cilvēkiem, kurus saista jūtas: ne aprēķins, ne zīmogi dokumentos, bet gan īsta romantiska mīlestība vienam pret otru.
Kā saglabāt romantiku attiecībās?

Mūsu romantika straujajā un pragmatiskajā gadsimtā ātri aiziet no dzīves, tai nepaliek vieta sarežģītajās sadzīves situācijās. Tiek uzskatīts, ka romantika ir jaunajiem, nepieredzējušiem vai pašā kopdzīves sākumā, bet, kad attiecības ilgst jau ilgi, romantika paiet un iestājas reālisms. Tomēr īstenībā romantiska attieksme vienam pret otru var nest laimi jebkurā vecumā un jebkurā attiecību stadijā, vēl jo vairāk, tieši romantiskas attiecības ir tas, uz ko zemapziņā tiecas katrs cilvēks šai pasaulē. Izņēmumu no šī likuma nav.

Iesakām jums sekot vienkāršām rekomendācijām, kuras tiek dotas zemāk. Jūs jutīsiet, ka jūsu attiecību pasaule kļūst daudzveidīgāka, interesantāka un bagātāka, ka jūs sajūtat vairāk laimes, vairāk apmierinātības no sava iemīļotā un jums gribas sniegt viņam vēl vairāk prieka un mīlestības. Tas neprasa lielas izmaksas un dārgu pienešanu - drīzāk, vajag tikai nedaudz citādi paskatīties uz pasauli, no cita redzes viedokļa. Tie mazie soļi, kas aprakstīti šeit, var pat glābt no sabrukuma tās attiecības, kuru pusītes pieņēma lēmumu šķirties. Ļoti bieži izrādās, ka pašas sarežģītākās sadzīves problēmas rodas no ļoti vienkāršiem cēloņiem: uzmanības trūkums vienam pret otru, savstarpējā nesaprašanās, nevēlēšanās parādīt iejūtību un maigumu. Tā kā, ja jūs atrodaties pat krīžu attiecību stadijā, nesteidzat attiecības pārtraukt: varbūt, šie mazi padomi palīdzēs salikt visu uz savām vietām!

- Visiem mums ir kaut kādas nelielas, viegli izpildāmas vēlmes. Ja jūs iegaumēsiet vai pierakstīsiet vēlmes, kuras izsaka jūsu otrā pusīte, un izpildīsiet tās, tad sagādāsiet otrai pusītei milzīgu prieku. Viņš sapņo par to, lai dotos uz iemīļotā mākslinieka koncertu? Jūs nopelnīsiet lielisku atzinību, ja nopirksiet divas biļetes uz šo koncertu. Katram ir pilnīgi nevainīgas aizraušanās vēl no pašas bērnības. Viens mīl iet pārgājienā, kāds - kolekcionēt iemīļoto izpildītāju diskus, kāds mīl pastaigāties pa krastu un skatīties, kā pār ūdeni lido kaijas. Atraujieties no jūsu lietām un dodiet jūsu iemīļotajam to, kas viņam ir dārgs. Jūs dāvāsiet viņam daudz prieka. Dāvājat nelielas dāvanas. Tām nav jābūt dārgām, bet uzjautrinošām un patīkamām. Dāvāt dāvanas un pieņemt tās ir viena no galvenajām mīlestības izpausmēm starp cilvēkiem. Protams, visam tam jābūt ļoti patiesam, neviltotam, no visas sirds. Ierakstiet mazus lūgumus arī no savas puses. Tā jums būs vienkāršāk pievērst uz tiem uzmanību.

- Uzrakstiet zīmītes un vēstules ar skaistiem vārdiem, kas domātās viņam. Vai vienkārši pērciet uzjautrinošus nieciņus un atklātnes ar patīkamiem novēlējumiem. Jūs varat atsūtīt tos arī pa pastu, atstāt mēteļa kabatās vai uz dīvāna. Jūs varat likt tos gultā vai zem spilvena. Ļoti patīkami atrast zem spilvena atklātni ar atzīšanos mīlestībā! Bet, protams, ziniet mēru: tādu atgādinājumu pārāk liela pārpilnība var ar laiku izsaukt aizkaitinājumu. Viss ir labi, ja nav pārlieku.

- Mūsdienu tehnika ļauj taisīt kolāžas vai slaidu-šovu no jūsu fotogrāfijām: kāzas, svētki, bērnu dienas foto - jebkas. Izmantojiet to, lai ienestu vairāk romantiskuma jūsu attiecībās. Vienmēr patīkami atcerēties savas dzīves labākos mirkļus.

- Izrādiet uzmanību un maigumu jūsu otrajai pusītei, kad viņš pieņem vakara vannu vai dušu. Uzvāriet tēju, sagrieziet uz paplātes augļus, cepumus un konfektes, un nolieciet to visu guļamistabā. Iededziniet sveces. Pirms miega ir ļoti patīkami izdzert tēju ar iemīļoto cilvēku romantiskā noskaņā.

- Tas pats attiecas arī rīta laikā. Pamostaties mazliet agrāk, padodiet vieglas brokastis gultā: kafija, kūka, sviestmaizes vai augļi. Sagaidiet, kamēr viņš pamodīsies no aromāta un pasveiciniet ar smaidu.

- Jūsu iecerētais pamodās. Noskūpstiet viņu un uzrakstiet ar pirkstu uz viņa delnas kaut ko patīkamu: «dārgais» vai «mīļais». Nav obligāti tieši uz delnas, var uz vēdera, uz muguras vai uz sāna. Aizmigšanas un atmošanās minūtēs mūsu iztēle un atmiņa strādā vislabāk, un, ja tie tiks saistīti ar kaut ko neparastu un patīkamu, tie uz ilgu laiku paliks ar jums.

Esiet maiga, paļāvīga un romantiska!

Materiāls publicēts sadarbībā ar http://kleoo.lv

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV