Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Šajā nedēļā gaidāms divu dienu notikums modes dzīvē FASHION/NETTO

Gerda Bērziņa, 12.05.2009. 08:54

14. un 15. maijā no plkst.12.00 līdz 19.00 Dzirnavu ielā 71 notiek modes pasākums FASHION/NETTO, kas ir vairāku Latvijas modes dizaineru kopprojekts, kurā tiks izpārdotas mākslinieku pagājušās sezonas kolekcijas par Netto cenām. Jaukā un labvēlīgā atmosfērā ikvienam būs iespēja iegūt savā īpašumā jauno un iepriekšējo kolekciju apģērbus vienā eksemplārā.
Šajā nedēļā gaidāms divu dienu notikums modes dzīvē FASHION/NETTO

FASHION/NETTO ir domāts cilvēkiem, kas mīl būt atkarīgi no modes, novērtē apģērba emocionālo nozīmi un pauž vēlmi aktivizēt Latvijas modes dizaineru lojalitāti savai valstij.

Ingrīda Drāzniece
www.konu.lv

Ievērojamākā Latvijas modes māksliniece, kas ir spējusi radīt unikāla dizaina apģērbu paraugus. Ingrīdas Drāznieces darbus raksturo augsta kvalitāte, profesionāla attieksme un ekskluzivitāte.

Žanete Auziņa
www.zaneteauzina.com

Žanete Auziņa piedāvā iegādāties jaunās līnijas „ZA PROCESS” kokvilnas blūzes. Jaunās līnijas pirmajā kolekcijā modes māksliniece ir analizējusi blūzes dizaina iespējas. FASHION/NETTO blūzes cenas būs pieejamas sākot no 15.00Ls.

Natālija Jansone
www.natalijajansone.lv

Radītās apģērbu kolekcijas Natālijas Jansones studijā vienmēr ir piesaistījušas apģērba patērētāju uzmanību Latvijā un ārzemēs. Modes māksliniecei ir izdevies izveidot stabilu uzņēmumu, kurā tiek veidotas modes tendencēm atbilstošs augstas kvalitātes apģērbs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV