Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Maija Silova iepazīstina ar jaunākajām modes tendencēm LNT raidījumā „Stila policija”

Inguna Sermole, 12.05.2009. 13:37

Katru sestdienu, plkst. 11:30 LNT kanālā vērojams raidījums „Stila policija”, kurā TV dīva un modes lietpratēja Maija Silova iepazīstina skatītājus ar jaunākajām modes tendencēm Latvijā un pasaulē.
Maija Silova iepazīstina ar jaunākajām modes tendencēm LNT raidījumā „Stila policija”

Katrā raidījumā „Stila policija” Maija Silova iepazīstina skatītājus ar jaunākajām modes tendencēm, kāds Latvijā slavens modes eksperts nosaka, kura slavenība Latvijā ir stilīgākā, notiek pārvērtības, kurās iespējams kļūt par pasaulē slavenu cilvēku līdzinieku, kā arī iespēja uzzināt karstākos modes notikumus Latvijā.

Šo sestdien, 16. maijā, plkst. 11:30 LNT raidījumā „Stila policija” redzēsiet, kā Maija Silova zīmē tetovējumu Džonijam Depam, kā stilīgā uzņēmēja Irēna Pulkinena valdzina ar savu pikanto kleitu, ko īstenībā par modi domā Madara Grīnberga, kas spīd cauri uzņēmējas Dženitas Priedītes mini kleitai, un kā DJ un glancētā žurnāla galvenā redaktore vienā personā – Santa-Zāmuele kontrolē situāciju, lai, tāpat kā dziedātājai Tīnai Tērnerei, nekas nekļūtu pieejams plašai sabiedrībai, izvēloties extra seksīgu mini.

Šajā raidījumā skatītāji varēs iepazīties arī ar Lindas Leen pirmo modes kolekciju, kuru demonstrēja Latvijas šovbiznesa spilgtākās zvaigznes - Jānis Stībelis, Ēriks Stendzinieks, Žanete Skarule, Jānis Šipkēvičs juniors, Sandra Zvīgule, Santa un Arnis Bikšus, Kaspars Antess, Gustavo un daudzi citi, ar kuriem tikās arī raidījums „Stila Policija”.

Un vēl - tikai raidījumā „Stila Policija” jūs uzzināsiet, kādu modernu apakšveļu izvēlas mūsu slavenības.

Skaties raidījumu „Stila policija” sestdienās, plkst. 11: 30 LNT kanālā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV