Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Receptes.lv publicē jauno versiju

Aivars Līpenītis, 13.05.2009. 15:48

Populārais interešu portāls Receptes.lv publicēts jaunā, būtiski uzlabotā versijā, paverot iespējas maksimāli mūsdienīgi lietot lielāko pavārgrāmatu internetā latviešu valodā.
Receptes.lv publicē jauno versiju

„Pirms 4 gadiem, kad kopīgi veidojām pirmo portāla versiju – kulinārijas interesenti iesniedza receptes, mēs strādājām pie dizaina un programmēšanas – tad pat prātā nevarēja ienākt, ka dažu gadu laikā mēs kopā būsim jau vairāk kā 70 000 interesentu, kas ik mēnesi lieto portālu, lai atrastu interesējošās starp 15 000 ēdienu receptēm un sazinātos ar citiem portāla lietotājiem. Mainoties internetam, pieaugot recepšu skaitam (šobrīd jau vairāk kā 15 000), kļuva skaidrs, ka portālā nepieciešamas izmaiņas,” tā nepieciešamību pēc būtiskiem uzlabojumiem komentē viens no Receptes.lv komandas Aivars Līpenītis.

Portāla jaunā versija papildus jau iepriekš bijušām funkcijām piedāvā ērti un saprotami pārlūkot lielo ēdienu un dzērienu recepšu krājumu, atrodot atbilstošās, kā arī ikvienam piedalīties portāla veidošanā, turpinot iesniegt jaunas receptes, papildinot esošās ar ieteikumiem, versijām, attēliem u.tml. Zinošākajiem Receptes.lv lietotājiem uzticēta iespēja rediģēt arī esošās receptes, tās pilnveidojot un precizējot. Portāla veidotāji izveidojuši arī platformu kulinārijas interesentiem tiešā veidā komunicēt savā starpā kā papildinājumu jau vecajā versijā esošajam forumam.

Interneta portāls Receptes.lv darbības laikā veidojis tematiskos konkursus, apbalvojot aktīvākos dalībniekus, atbalstījis un piedalījies sociālos, labdarības un kultūras projektos, izdevis drukāto pavārgrāmatu ar lielāko autoru skaitu un iemantojis profesionālu pavāru un kulinārijas raidījumu veidotāju ievērību kā kvalitatīvs un apjomīgs resurss. Tā unikalitāte slēpjas faktā, ka portāla galveno saturu – receptes – veido apmeklētāji.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV