Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

BIODROGA zīmolam jau 50 gadi

Zane Saleniece, 14.05.2009. 13:10

BIODROGA SYSTEMS, kuru pasaulē pārstāv Latvijas uzņēmums KOLONNA, piedāvā augstākās kvalitātes ādas kopšanas koncepciju, tā filozofija ir radīt ķermeņa un dvēseles harmoniju, kas ir BIODROGA SYSTEMS veiksmes atslēga.

Holdingā KOLONNA ietilpstošais FRIBAD Cosmetics Group, kura zīmolu portfelis ietver BIODROGA SYSTEMS, atrodas pasaulslavenajā Bādenbādenes SPA, skaistā vietā kalnu pakājē. Tāpat šeit atrodas uzņēmuma pētniecības, attīstības un ražošanas iekārtas.

Šodien BIODROGA SYSTEMS zīmols ir pārstāvēts aptuveni 40 pasaules valstīs. Vācijā ražotie kosmētikas kopšanas līdzekļi sejai un ķermenim ir īpaši veiksmīgi Eiropā, Japānā un ASV. Japānas skaistumkopšanas produktu lietotāji tiek uzskatīti par ļoti prasīgiem - kosmētikas tiesību akti paredz stingrus noteikumus. Kopš 1977. gada BIODROGA SYSTEMS ir pārstāvēts šīs zemes kosmētikas produktu elitē.

Ieva Plaude, KOLONNA valdes priekšsēdētāja atzīst, ka svarīgo starptautisko panākumu pamatā ir organizācijas pusgadsimta zinātniskā pieredze kosmētikas līdzekļu attīstībā. BIODROGA SYSTEMS nodarbina Eiropas labākos bioķīmiķus, dermatologus un biotehnoloģijas speciālistus, lai nodrošinātu, ka visas produktu sastāvdaļas ir augstākās kvalitātes, un tām ir zinātniski pierādīts efekts.

BIODROGA SYSTEMS ražotāji cieši sadarbojas ar starptautiski pazīstamiem zinātniekiem universitātēs, pētniecības centriem un dermatoloģiskajām klīnikām. Visi produkti atspoguļo vislielākos uzlabojumus biotehnoloģijā, kas balstās uz zinātniski pamatotām dabas izejvielām. Visā zīmola 50-gadu vēsturē jaunievedumu iekļaušana produktos ir izraisījusi aplausu vētru visā pasaulē. 1970. gadā tika iekļauts dabiskais kolagēns, 1980. gadā - Repair Complex.

Kosmētikas ražošanu uzņēmums uzsāka jau 1939. gada, bet 1940. gadā tā dibinātājs Valters Frīdmains (Walter Friedmann), domājot par produkta uzlabošanu, uzsāka pētījumus, kas tika veltīti augu sastāvdaļu ekstrahēšanai, lai radītu kosmētiku, kas satur dabas bagātības un ir labākais mūsu ādai.

Pirmo reizi BIODROGA SYSTEMS zīmols ( "Bio" = bioloģisko + "droga" = iegūti no augiem), publiski tika prezentēts 1959. gadā, XIII CIDESCO kongresā Lucernā, Šveicē - laikā, kad tas vēl bija Sans SOUCIS paspārnē.

Dažu gadu laikā BIODROGA SYSTEMS attīstījās tik veiksmīgi, ka 1964. gadā šī kosmētikas līnija kļuva par neatkarīgu zīmolu. Šogad BIODROGA SYSTEMS svin 50 gadu jubileju.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV