Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Notiks otrais Gaidību 4dienas seminārs

Iveta Cīrule, 25.05.2009. 12:13

28. maijā plkst. 11:00 restorānā Vairāk Saules tirdzniecības centrā Domina turpināsies iepriekšējā mēnesī iesāktā tradīcija „Gaidību 4diena”. Visas topošās māmiņas, kā arī mediju pārstāvji ir laipni aicināti piedalīties izglītojošā seminārā (bez dalības maksas un īpašas pieteikšanās procedūras), lai kopīgi patērzētu un uzzinātu jaunas gudrības par vienu no skaistākajiem sievietes dzīves periodiem – grūtniecības laiku.
Notiks otrais Gaidību 4dienas seminārs

Šajā tikšanās reizē tiks runāts par sauļošanos un saules ietekmi gaidību laikā – kā pareizi rīkoties, ļaujoties saules stariem, kā aizsargāt ādu un mazuli no saules kaitīgās iedarbības – to skaidros SIA L'Oreal Baltic Konsultantu nodaļas vadītāja Sandra Kajaka, bet par ūdens aerobikas pozitīvo ietekmi stāstīs ūdens aerobikas trenere Gunta Meldere. Savukārt par svarīgāko vitamīnu lietošanu grūtniecības laikā topošajām māmiņām pastāstīs HiPP medicīnas pārstāve Dace Pūpola.

Dr. Gaita Gaņģe, SIA Cilmes šūnu banka direktore, iepazīstinās topošās māmiņas ar Cilmes šūnu bankas darbības pamatprincipiem – ar cilmes šūnu paņemšanu no nabas saites, to saglabāšanu un pielietojuma iespējām. Savukārt sadaļā Esi gatava mazulim šajā tikšanās reizē sertificēta masiere, bērnu pārnēsājamā lakata siešanas konsultante un Weleda konsultante Aija Apsīte stāstīs par tīras kokvilnas autiņbiksītēm un saišu autiņiem.

Ar šīs vasaras modi topošajām māmiņām un visiem iespējamajiem audumu veidiem, rakstiem un to kombinācijām iepazīstinās modes māksliniece Līga Banga. Ikviena topošā māmiņa varēs uzdot jautājumus un saņemt atbildes par interesējošajiem jautājumiem Jeļenai Vītoptovai, fizioterapeitei, kura pastāstīs par pēcdzemdību periodu.

Pasākuma dienā visām topošajām māmiņām, kuras iegriezīsies t/c Domina, būs iespēja doties iepirkšanās izbraucienā ar golfa mašīnīti, aizmirstot par garajiem pārgājieniem no viena tirdzniecības centra gala uz otru, - šoferis viņas pievedīs pie pašām izvēlētā veikala durvīm!

Kā nebijis jaunums Latvijā topošajām māmiņām tiek piedāvāta iespēja sagatavot un t/c Domina bērnu preču veikalu pārziņā nodot savu raudzību dāvanu vēlmju sarakstu jeb wishlist, kas ļaus māmiņas radiem un draugiem nekļūdīgi uzzināt, kādas veltes sagatavot bērniņa raudzībām. 

Papildus iepriekš minētajām aktivitātēm šajā dienā līdz plkst. 16:00 t/c Domina grūtnieču, zīdaiņu un bērnu preces būs iespējams iegādāties ar 25% atlaidi, kā arī topošās māmiņas varēs izmantot īpašus piedāvājumus.

Pasākuma vadītāja ir Gundega Skudriņa, sabiedrībā zināma stila un modes pazinēja, raidījuma Bez Tabu Stils žurnāliste un lieliska mamma.

Tirdzniecības centra Domina īpašnieks ir vācu uzņēmums „KanAm Grund Kapitalanlagegesellschaft”. Centra pirmā kārta tika atklāta 2003. gadā. Pašlaik Domina ir lielākais šāda veida centrs Latvijā, tā kopējā platība ir 110 000 m2. Tirdzniecības centrs Domina ir viena no vadošajām Rīgas modes preču tirdzniecības vietām, tajā darbojas gan Baltijas tirgū jau pazīstami mazumtirgotāji, gan tādi, kas Latvijā ienākuši un darbu uzsākuši tieši Domina.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV