Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Viskijs "Ballantine’s" saņem augstāko novērtējumu no "Whisky Masters Awards 2009" žūrijas

Oskars Kupše, 08.06.2009. 16:38 | komentāri (1)

Ballantine’s Finest un Ballantine’s 12 Year Old viskiji izcīnījuši zelta godalgas starptautiskajā konkursā Whisky Masters Awards 2009. Ballantine’s Finest uzvarēja kategorijā Premium maisījumi, savukārt Ballantine’s 12 Year Old viskijs tika atzīts par labāko kategorijā Līdz 12 gadiem izturētie maisījumi.

Jāatzīmē arī fakts, ka Ballantine’s kopumā šajā konkursā izcīnīja sešas zelta godalgas, uzvarot ikvienā kategorijā, kurā piedalījās. Tādējādi Ballantine’s automātiski iekļūst starp pretendentiem uz titulu Scotch Whisky Master 2009, kura ieguvējs decembrī tiks paziņots īpašā ceremonijā Londonā.

Whisky Masters Awards ikgadējo konkursu, kas nosaka un apbalvo labākos alkoholisko dzērienu zīmolus pasaulē, organizē vadošais starptautiskais alkoholisko dzērienu industrijas izdevums The Spirits Business. Labākos zīmolus no aptuveni 100 pretendentiem izraugās izdevuma redaktore un alkohola eksperte Peišensa Goulda (Patience Gould) kopā ar vadošajiem alkohola un pārdošanas speciālistiem – tādiem kā alkoholisko dzērienu aprakstītāju Dominiku Roskrovu (Dominic Roskrow). Uzvarētājs tiek noteikts, izmantojot aklo degustāciju.

Pīters Mūrs (Peter Moore), starptautiskais Ballantine’s zīmola direktors, stāsta: "Šis ir fantastisks Ballantine‘s sasniegums, kas izceļ mūsu pilnīgā un visaptverošā produktu klāsta kvalitāti. Tas ir arī augstākais neatkarīgais novērtējums mūsu jaukšanas meistaram Sandijam Hislopam (Sandy Hyslop), kura ilgstošā pieredze un milzīgā aizrautība ir vienkārši nepārspējama."

Ballantine’s viskiji, pateicoties savai kvalitātei, ieņem līdera pozīcijas starp skotu viskijiem Āzijas un Klusā okeāna reģionā. Pēdējo 10 gadu laikā Ballantine’s ir sevi lieliski parādījis arī vadošajās starptautiskajās sacensības, izcīnot vairāk kā 60 godalgas. Ballantine’s produktu līnija ietver pasaulē plašāko skotu viskiju klāstu no Ballantine’s Finest līdz nu jau par ikonu kļuvušajam 30 Year Old, ko jaukšanas meistari rada, sekojot 1827. gadā iedibinātai tradīcijai.

Par Chivas Brothers

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV