Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Vidzemes tirgū notiks LMA studentu modes skate

Dita Blaua, 10.06.2009. 10:45 | komentāri (2)

Piektdien, 12. jūnijā, vēsturiskajā Vidzemes tirgus bijušā gaļas paviljona ēkā notiks Latvijas Mākslas akadēmijas modes mākslas studentu jaunāko kolekciju modes skate. Neierastā vide radīs īpašu fonu novatoriskam apģērbam. Modeļi defilēs pa mēli, kā arī citviet nu jau slēgtā tirgus paviljonā zālē – gan valkāšanai gatavos, gan avangarda tērpos. Visi tērpi ir roku darbs veidots Latvijā, tie ir gan spilgti konceptuāli, gan pietiekami ērti nēsāšanai ikdienā.
Vidzemes tirgū notiks LMA studentu modes skate

Tirgus tēmai pieskaņots būs padomjlaiku drēbju veikals jeb šovrūms lavka, kurā apvienosies pagātne ar mūsdienām. Te būs iespējams iegādāties studentu veidotos modeļus par visai pievilcīgām cenām. Apmeklētājiem tiks dota iespēja tērpus uzlaikot un tie varēs brīvi pārrunāt visu ,kas saistīts ar tērpu un modi ar pašiem jaunajiem dizaineriem.

Paviljonā būs skatāmas arī Latvijas Mākslas akadēmijas studentu gleznas un video projekcijas. Kā izsakās modes skates patrons un Mākslas Akadēmijas rektors Aleksejs Naumovs, šis notikums izcels “jaunību, modi, mākslu, dizainu, inovāciju, kvalitāti un profesionālismu” viņa studentos, kas šo pasākumu sarīkojuši pēc savas iniciatīvas ar mērķi nākotnē projektu kā tradīciju arī ārpus Latvijas robežām. Modes skatei sekos ballīte, kurā par mūziku rūpēsies dīdžejs un viesi varēs saviesīgi pavadīt laiku kopā ar dizaineriem, māksliniekiem, gleznotājiem un modeļiem.

Pasākuma ģenerālsponsors:Domina Shopping

Ieeja modes skatē tikai ar ielūgumiem. Ja vēlaties iekļūt viesu sarakstā, sūtiet savu kontaktinformāciju uz adresi: mode-lma@inbox.lv.
    
Pasākuma norises vieta: Vidzemes Tirgus Gaļas paviljons (Matīsa tirgus)
Matīsa ielā 11

Pasākuma plāns:
17.30 – zāles un izstādes atvēršana
18.00 – modes skate
20.00 – ballīte

Papildinformācija
www.lma-mode.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV