Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Aptausti savu modeli!

Iveta Cīrule, 18.06.2009. 16:07

Ekscentrisks un neparasts teatrāls uzvedums, iespēja ikvienam piedalīties neordināras modes skates veidošanā, defilē, kas pieejams līdz pakāpei, kad skatītāji var modeles apskatīt un pat aptaustīt! To visu sola modes performance, kas šodien, 18. jūnijā plkst. 19:00 notiks tirdzniecības centra „Domina” nesen atklātajā Latvijas jauno modes mākslinieku showroom veikaliņā (blakus veikalam „Danija”).
Aptausti savu modeli!

Modes performances apmeklētāji kopā ar showroom veikalā pārstāvētajiem dizaineriem iesaistīsies, kopā radot. Pasākuma galvenā būtība slēpjas defilē, kura mērķis ir nevis radīt slēgtu, apmeklētājiem nepieejamu platformu, bet gan vietu, kur modelis un apmeklētājs jūtas brīvi, gūstot pilnīgāku priekšstatu par sev tīkamāko apģērba gabalu vai kādu konkrētu apģērba detaļu.

Showroom veikals tapis veiksmīgas t/c „Domina” un Latvijas Mākslas akadēmijas jauno modes mākslinieku sadarbības rezultātā. „Domina” kā Rīgas lielākā modes preču tirdzniecības vieta vienmēr atbalsta jaunos un talantīgos māksliniekus, tādējādi ļaujot viņiem parādīt savus darbus plašākai auditorijai, kā arī izmēģināt savus spēkus reālajā modes biznesā – pārdodot savus darbus.

Pasākumu vadīs ekscentriskās grupas “Triānas parks” soliste Agnese Rakovska, savukārt Latvijas Mākslas akadēmiju pārstāvēs tās Modes dizaina katedras vadītāja, profesore Rita Eglīte.

Modes performancē piedalīsies tādi modes mākslinieki kā Indra Miklāva, Artis Štamgūts, Vita Radziņa, Elīza Ceske, Agnese Narņicka, Dace Krieviņa Bahmane, Mila-Ludmila Kruglika, Ieva Janelsiņa, Liene Subatiņa u.c. talantīgi mākslinieki.

Vēl tikai četras dienas showroom veikalā būs apskatāmas dažādas jauno modes mākslinieku veidotas kolekcijas – no ikdienā valkājamās modes līdz pat avangarda stila paraugiem un spilgti konceptuāliem tērpiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV