Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Tiks atklāti modes preču zīmola APART veikali

Inga Bite, 15.07.2009. 15:29

Līdz 2010. gada pavasarim Latvijā plānots atvērt divus Vācijā radītā modes preču zīmola APART veikalus. Jau šī gada 6. augustā durvis vērs APART veikals tirdzniecības centrā Spice, savukārt 2010. gada pavasarī tiks atklāts otrs zīmola veikals vienā no vadošiem Rīgas tirdzniecības centriem. Tuvākajos trīs gados Eiropā iecienītā zīmola ekspansija plānota arī Igaunijā, Lietuvā un Somijā.
Tiks atklāti modes preču zīmola APART veikali

APART veikali Baltijas valstīs un Somijā tiek attīstīti uz franšīzes līguma pamata. Franšīzes tiesību turētājs Baltijā un Somijā ir kompānija APART Balticum.

APART Balticum valdes priekšsēdētāja Irina Patrašanu atzīst: „Baltijas valstis mēs redzam kā interesantu un zīmola APART mentalitātei atbilstošu tirgu. APART piedāvā kvalitatīvu un novatorisku modi ar košiem un krāsainiem tērpiem, plašām kolekcijām, sākot no apģērbiem un apaviem līdz aksesuāriem, smaržām un grezniem juvelierizstrādājumiem. Zīmols ir iecienīts Vācijā un Austrumeiropā, īpašu popularitāti zīmols ir iekarojis Krievijā, kur tā seja ir Kristīna Orbakaite. APART International aktīvi paplašina biznesu arī citos tirgos, tā piemēram, šogad plānota 17 zīmola veikalu atklāšana Amerikas Savienotajās Valstīs.”

No šī gada 6. augusta tirdzniecības centrā Spice moderna un kvalitatīva apģērba cienītājas varēs iepirkties Eiropā iecienītā zīmola APART modes preču veikalā. APART piedāvā inovatīvu modi sievietēm, kurām ir svarīgi augsti modes preču kvalitātes standarti. APART modes kolekcijās atrodami tērpi ikvienas sievietes gaumei un katram dzīves mirklim – no sportiska līdz elegantam apģērbam ar rafinētiem piegriezumiem un luksus detaļām. Ik gadu izdodot četrus, katrai sezonai atbilstošus modes žurnālus, APART ne tikai iepazīstina ar aktuālāko modes tendenču apskatu, bet arī sniedz sievietēm padomus stila jautājumos.

Tirdzniecības kompleksa Spice direktore Iveta Lāce min iemeslus, kādēļ izveidota sadarbība ar zīmolu APART: „Pirmkārt, APART ir modes zīmols ar pamatīgu aizmuguri, jo Otto grupa (Otto Group), kam pieder arī APART International, ir ilggadēja un spēcīga modes biznesa spēlētāja, un tā izdod Eiropā vadošos modes katalogus. Otrkārt, ņemot vērā kvalitatīvo piedāvājumu, zīmols APART ir atbilstošs mūsu tirdzniecības centra prasīgo pircēju pieprasījumam. Jāatzīst, ka sievietes arī šajos laikos domā par savu izskatu un vēl joprojām iegādājas jaunus tērpus. Un treškārt, esam gandarīti, ka šis jaunais un svaigais modes piedāvājums dāmām Baltijas valstīs vispirms ir pieejams tieši Spicē. Izvēloties Spici kā starta vietu Baltijā, APART ir apliecinājuši mūsu tirdzniecības centra vietu tirgū un novērtējuši tā potenciālu.”

APART kolekciju apģērbi pārsvarā top Vācijas un Austrumeiropas darbnīcās, bet kurpes un somas tiek piegādātas no izmeklētiem Spānijas un Itālijas piegādātājiem.

Kompānija APART International ir novatorisks un starptautiski orientēts Otto Group meitas uzņēmums, kura galvenā mītne atrodas Hamburgā. Otto Group attīsta APART zīmolu Vācijā, Francijā, Dānijā, Krievijā, kā arī citur Austrumeiropā un kopumā pārstāv 123 kompānijas, nodarbinot vairāk nekā 51 000 cilvēkus 19 pasaules valstīs. Pirmie APART modes preču veikali tika atvērti Vācijas pilsētās Hamburgā, Berlīnē un Hannoverē 2008. gadā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV