Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rīgas modes dāmas atkal aicinātas uz Alberta ielas tirdziņu

Madam Bonbon, 21.07.2009. 15:03

24. un 25. jūlijā (piektdien un sestdien) Alberta ielā 1 notiks neliels apvērsums Rīgas modes pasaulē. Vairāk kā 30 spicākie Rīgas modes veikali vienkopus iztirgos savas vasaras kolekcijas par neiespējami zemu cenu - ar 60 līdz 80 % atlaidi. Tirdziņu rīko dāmu modes apavu salons Madam Bonbon.
Rīgas modes dāmas atkal aicinātas uz Alberta ielas tirdziņu

Kāpēc jums jābūt klāt? Ar šo tirdziņu dalībnieki reizē iesāks savu galējo vasaras kolekciju izpārdošanu. Varam garantēt, tāda modes izvēle vienkopus un par tādu cenu Rīgā vēl nekad nebūs bijusi. Iespējamā iepirkšanās drudža kliedēšanai tirdziņā varēsiet nopirkt arī šīsvasaras skaistāko dāmu literatūras un mūzikas izlasi.

Pēc trakās iepirkšanās šī gada februārī, kad rindas pie tirdziņa durvīm nenorima līdz pat desmitiem vakarā, organizatori nolēma pasākumu atkārtot un, iespējams, izvērst par tradīciju divreiz gadā.

Šoreiz tirdziņā piedalīsies vēl vairāk tirgotāju kā pirmajā reizē – pāri par 30! Savas kolekcijas izpārdos 3 kurpju, 8 apģērbu, 10 rotu un aksesuāru, 2 kosmētikas, 3 zeķu un veļas, 2 audumu un 4 Latvijas modes dizaineru veikali. Vai varat ko tādu vēl kaut kur vienkopus atrast?

Šī tirdziņa uzsvars būs mode – ne tikai Latvijas labākie modes dizaineri, bet arī pasaulslaveni brendi – Paola Frani kleitiņas pat par 80 latiem, Just Cavalli krekliņi par 10 latiem, Pedro Garcia kurpes par 40 latiem. Bez šaubām, vēl lētāk nopērkamas būs arī brīnišķīgas mantiņas ar ne tik skaļu dizaineru vārdiem.

Tirdziņa organizatori mudinās dāmas atgriezties arī pie sen aizmirstām vērtībām – apģērbu un to detaļu darināšanas pašu spēkiem. Tādēļ tirdziņā būs nopērkami arī audumi, šūšanas piederumi un pat piegrieztnes!

Dāmas tirdziņā varēs atrast arī šo to sirdij. Apgāds Zvaigzne ir sagatavojis šīs vasaras iecienītāko dzejoļu krājumu, ezotēriskās literatūras, ārzemju bestselleru u.c. izlasi, savukārt veikals Upe piedāvās pašu skaistāko mūziku – bossanova, fusion, lounge un mūziku relaksācijai.

Starp apģērbu un apavu kalniem būs atrodami arī rotu mākslinieku darinājumi un bižutērija, cepures, saulesbrilles, zeķes, veļa. Piedāvājumā redzēsiet arī mīļas lietas mājai.

Kas mēs būsim?
Kurpju saloni: Madam Bonbon, Mondo, Stiletto
Apģērbu veikali: Paola Frani, Dekadence, Miss Shardee, Trinity, Gaudi, Modes Esence, Tre Letti
Aksesuāri: Lonijas optika, Una Vita somas, Sandas Ezeriņas cepures, Cinn aksesuāri, Agneses Vaļinieces lakati
Zeķes un veļa: Sock Box, Toskāna, Miracolo
Kosmētikas veikali: Poetica, Haiku
Audumu un šūšanas piederumu veikali: Elste, Burda
Dizaineru veikali: Baiba Ripa, Natālija Jansone, Aleksandrs Pavlovs un Frazzo, INCH1967, Leny Tomy Factory
Rotas: Svarovska kristāli (Kristālu Modes studija), zelts un platīns (Normunds Olehniovičs), sudrabs (Muhamors), upes pērles un dabīgie akmeņi (Munio).

Kam? Visām sievietēm, protams.
Cikos? Piektdien no 11:00 – 19:00, sestdien no 10:00 līdz 16:00.
Kur? Albertas ielas Nr. 1 pagalms, iela, Madam Bonbon salons un kaimiņi.

Cerams, ka tik traki kā februārī šoreiz neies – sievietes nespiedīsies, neveidosies rindas, ka šoreiz klātesošajiem izdosies vairāk baudīt un izklaidēties. Galu galā arī vasara dara savu – apkārt esošās āra kafejnīcas (coffee&lunch, Caramel Rouge, Kapteiņa Enriko pulkstenis, Paparazzi, Al Capuccino, Lidojošā varde, Melns un Balts, Vīna Studija) vilināt vilina. Ja kļūs par karstu, pašas varēsim sevi izglābt ar atsvaidzinošiem kokteiļiem, kas par godu tirdziņam tiks piedāvāti par īpašu cenu 

Pasākums notiks arī lietus gadījumā.
Tiekamies 24 un 25.jūlijā!

Organizatori:
Dāmu modes apavu salons Madam Bonbon
Alberta ielā 1
Tel: 20222235
http://tirdzins.blogspot.com/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV