Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Laimē biļetes uz IGAUNIJA – BRAZĪLIJA draudzības spēli 12.augustā

LFF Preses daļa, 28.07.2009. 14:39 | komentāri (1)

Latvijas Futbola federācija sadarbībā ar Igaunijas Futbola asociāciju un fanu atribūtikas interneta veikalu „fanupasaule.lv” līdzjutējiem piedāvā prognožu spēli, kurā iespējams laimēt biļetes uz IGAUNIJA - BRAZĪLIJA draudzības spēli 12.augustā, "A le Coq" stadionā Tallinā.

Daudzas slavenas futbola zvaigznes Brazīlijas izlases sastāvā 12.augustā Tallinā piedalīsies draudzības spēlē ar Igaunijas valstsvienību. Šis mačs tiek organizēts par godu Igaunijas Futbola federācijas 100.gadadienai, kura mūsu ziemeļu kaimiņvalstī ar dažādiem pasākumiem tiek atzīmēta šogad.

Līdzjutējiem Latvijā tiek piedāvāta ekskluzīva iespēja savā īpašumā iegūt biļetes uz šo maču. Prognožu spēles adrese internetā: http://www.fanupasaule.lv/lv/info/contest_UEFA_2009.html

Veicot reģistrāciju, konkursa dalībniekiem jāprognozē UEFA Čempionu līgas 3.kvalifikācijas kārtas spēļu rezultātus pāros „FK Ventspils” – „BATE” un „FC Levadia” – „Debrecen”, kā arī vienu Brazīlijas futbola čempionāta spēli starp čempionāta līdervienībām „Internacional” un „Atlético-MG”.

Prognozes tiek pieņemtas līdz trešdienai, 29.jūlijam plkst 18:00.

Prognožu spēles uzvarētāji un biļešu īpašnieki tiks paziņoti 7. augustā plkst 15:00 Latvijas Futbola federācijas mājaslapā www.LFF.lv. Ar konkursa uzvarētājiem organizatori sazināsies atsevišķi. Kopumā tiks noteikti pieci uzvarētāji, kuri savā īpašumā katrs saņems divas biļetes uz spēli 12.augustā.

Vēlam veiksmi visiem prognožu spēles dalībniekiem!!!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV