Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Ventspilī notiks friziermākslas un dekoratīvās kosmētikas konkurss "Jūras orhideja"

Žanna Belova, 29.07.2009. 09:50

Ventspils pilsētas svētku programmas ietvaros no 7.-9.augustam norisināsies unikāls friziermākslas un dekoratīvas kosmētikas konkurss "Jūras orhideja". Festivālu organizē ventspilniece, frizētavas "Ritms" vadītāja Žanna Belova.
Ventspilī notiks friziermākslas un dekoratīvās kosmētikas konkurss "Jūras orhideja"

Festivāla ietvaros piektdien, 7.augustā pie frizētavas "Ritms", Brīvības ielā 21, katram interesentam būs pieejamas frizieru, dekoratīvās kosmētikas meistaru (vizāžistu) un manikīra speciālistu bezmaksas konsultācijas.

Savukārt sestdien, 8.augustā svētku aktīvajā dienā Ostas ielas promenādē konkursa aktīvo daļu atklās starptautiskas klases meistare – modelētāja, tēla dizainere, koloristikas trenere, un tehnologs, Anna Mihailova, kā arī horeogrāfiskais ansamblis "Konfeti". Pasākuma turpinājumā septiņas komandas iztēlosies un radīs ikdienas stilu pārim, modeļu tēlu transformāciju no ikdienas stila uz svētku, kā arī krāsainas frizūras, vizāžas un ķermeņa mākslu par tēmu "Jūras fantāzija".

Visbeidzot, svētdien, 9.augustā, teātra namā "Jūras vārti" norisināsies friziermākslas un dekoratīvās kosmētikas konkursa noslēgums, Annas Mihailovas šovs – seminārs katram interesentam. Seminārā interesentiem būs iespēja uzzināt, kā vienkārši un ātri, neapmeklējot frizieri, izveidot sev skaistu frizūru. Arī frizieriem būs iespēja apgūt jaunas metodes un darbu izpildes tehnikas. Dalība meistarklasē maksā 10 Ls.




» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV