Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Vairākkārtēja Latvijas čempione peldēšanā sniegs padomus jaunajām māmiņām

Iveta Cīrule, 29.07.2009. 13:44

Bez īpašas pieteikšanās procedūras un dalības maksas ikvienai topošajai māmiņai būs iespēja dalīties pieredzē un saņemt noderīgu informāciju par grūtniecības periodu. Kur un kad? Izglītojošais seminārs topošajām māmiņām - „Gaidību 4dienas”, notiks šā gada 30. jūlijā plkst. 11:00 restorānā "Vairāk Saules" tirdzniecības centrā "Domina".

Topošās māmiņas par bērniņu pieradināšanu pie ūdens vides un ieteicamajām rotaļām ūdenī informēs vairākkārtēja Latvijas čempione peldēšanā un ūdens aerobikas trenere Gunta Meldere. Pastāv neskaitāmi viedokļi par to vai knupīti lietot ir labi un līdz kādam vecumam to var darīt utml.. Viest skaidrību šajās diskusijās palīdzēs ambulatorās veselības aprūpes klīnikas "Premium Medical" fizioterapeite un topošo vecāku klubiņa vadītāja Klaudija Hēla.

Seminārā ar māmiņām tiksies Cilmes šūnu bankas direktore daktere Gita Gaņģe, kas stāstīs par to, kādas unikālas ārstniecības metodes var izmantot grūtniecības laikā, lai izvairītos no antibiotiku lietošanas, kas grūtniecības laikā ir ļoti bīstamas. Savukārt "Veselības centra 4" skaistumkopšanas un medicīnas filiāles "Wellslim centra" sejas un ķermeņa estētikas speciāliste Linda Bāliņa skaidros par grūtniecības laikā notiekošajām izmaiņām māmiņas ķermenī un to, kā ar tām sadzīvot ikdienā.

Ikviena māmiņa vēlas, lai viņas dzemdības norisinātos pēc iespējas vieglāk un mazāk sāpīgi. Lai to panāktu, ir jāapgūst patiesa uzticēšanās savam ķermenim un tā spējām vadīt dabīgo dzemdību procesu, jo sāpes dzemdībās primāri rodas dēļ bailēm no dzemdību sāpēm. Par to, kā sagatavot savu ķermeni dzemdībām un kā nenodarīt sev pāri, stāstīs sirsnīgā „Latvijas princese” un dūla Katrīna Puriņa.

Izklaide, darbs, tikšanās, iepirkšanās, kā arī došanās aizraujošā ceļojumā – tās ir mūsdienu sievietes dzīves sastāvdaļas, arī gaidot mazuli. Sieviete gaidībās mūsdienās vairs nav mājās sēdētāja, kurai liegta pieeja visdažādākajiem dzīves priekiem. Ar topošajām māmiņām padomos par ceļošanu dalīsies „TEZ TOUR Latvija” pārstāvis.

Semināra noslēgumā Klaudija Hēla dalīsies savā pieredzē par bērnu fizioterapiju, kā arī atbildēs uz visiem topošo māmiņu jautājumiem. 

Pasākuma dienā visām topošajām māmiņām, kuras iegriezīsies t/c "Domina", būs vienreizēja iespēja doties atraktīvā iepirkšanās izbraucienā ar golfa mašīnīti, aizmirstot par garajiem pārgājieniem no viena tirdzniecības centra gala uz otru, - šoferis viņas pievedīs pie pašām veikala durvīm!

Kā nebijis jaunums Latvijā topošajām māmiņām tiek piedāvāta iespēja sagatavot un t/c "Domina" bērnu preču veikalu pārziņā nodot savu raudzību dāvanu vēlmju sarakstu jeb wishlist, kas ļaus māmiņas radiem un draugiem nekļūdīgi uzzināt, kādas veltes sagatavot bērniņa raudzībām.

"Gaidību 4dienā" līdz plkst. 16:00 topošajām māmiņām būs unikāla iespēja izmantot dažādus īpašos piedāvājumus t/c "Domina" veikalos, kā arī iegādāties grūtnieču un bērnu preces ar līdz pat 50% lielu atlaidi.

Pasākuma vadītāja ir Gundega Skudriņa, sabiedrībā zināma stila un modes pazinēja, raidījuma "Bez Tabu Stils" žurnāliste un lieliska mamma.

"Gaidību 4dienas" atbalsta: interneta portāls "Calis.lv", restorāns "Vairāk Saules", ambulatorās veselības aprūpes klīnika "Premium Medical" un SIA "Althaus".

Sekojiet līdzi informācijai: www.domina-shopping.lv/app/webroot/gaidibu4dienas/ un www.calis.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV