Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Modes skate Prêt-à-Porter un labdarības izsole labo darbu veikalā «Otrā Elpa»

Elīna Žagare, 17.08.2009. 12:10

21. augustā plkst.18.30 labo darbu veikalā «Otrā Elpa» notiks MODES SKATE Pret-a-porter jeb Gatavs valkāšanai, kurā būs apskatāmi veikalam ziedotie un iegādājamie tērpi sievietēm. Tērpus demonstrēs Zandas Krancmanes modeļu skolas apmācītas sievietes. Par modeļu frizūrām un imidžu rūpēsies Birutas Mageles starptautiskā stilistu skola, savukārt tērpus komentēs un ieskatu to vēsturē sniegs tērpu, modes un baleta vēsturnieks, 5 grāmatu autors Igors Freimanis. Modes skate paredzēta bezmaksas - dažādu paaudžu skatītājiem, ģimenēm un bērniem.
Modes skate Prêt-à-Porter un labdarības izsole labo darbu veikalā «Otrā Elpa»

Modes skati organizē «Otrā Elpa» un radošais nodibinājumu STELLA, kurā apvienojušās vairākas radošas personības - Biruta Magele, Zanda Krancmane, horeogrāfe Inese Čača, interjera dizainere Barbara Freiberga un Baiba Fogelsone (salons Jukka). Pasākuma mērķis ir aktualizēt lietu atkārtotu izmantošanu, piešķirot nepelnīti aizmirstiem apģērbiem otro elpu, kas ir ne tikai videi draudzīga rīcība, bet arī aizvien populārāks veids, kā izskatīties stilīgi un oriģināli.

Savukārt no 17. - 21.augustam labo darbu veikalā «Otrā Elpa» notiks ikmēneša klusā labdarības izsole, kuras laikā par draudzīgām sākuma cenām būs iespēja nosolīt fotoaparātu Minolta, tālskati Sirius, skrituļslidas K2, batutu bērniem, sieviešu pilsētas velosipēdu MBK, mūziķa Kārļa Kazāka trompeti, dāvanu karti braucienam ar slapjo bumbu divām personām no www.davanuserviss.lv, mākslinieces Auces Bieles (www.aucebiele.com) apgleznotas džinsa bikses, kā arī citus interesantus priekšmetus.

Visi izsoles priekšmeti ir ziedoti. Izsoles noslēgums sekos pēc modes skates 21.augustā plkst.19:00, kad tiks pasludināti uzvarētāji ar vislielāko solīto summu.

Izsoles laikā iegūtie ienākumi tiks novirzīti «ideju partneru fonda» labdarības projektiem, par kuriem vairāk informācijas var iegūt www.otraelpa.lv

LABIE DARBI:

- Jūlijā lielu daļu veikalam saziedoto apģērbu un apavu 444 Ls vērtībā «Otrā Elpa» nogādāja Rīgas Patversmē, kur var uzturēties krīzes situācijā nonākuši cilvēki un personas bez noteiktas dzīvesvietas.

- Gan jūlijā, gan augustā «Otrā Elpa» no veikala ienākumiem novirzījusi 1000 Ls izglītības programmas «Iespējamā misija» atbalstam.

Atgādinām, ka 23. aprīlī Berga Bazārā «Ideju partneru fonds» atvēris pirmo Latvijā iniciēto labdarības veikalu «Otrā Elpa», kurā var iegādāties privātpersonu un organizāciju ziedotas lietas (jaunas un lietotas), kā arī vietējo amatnieku un mākslinieku ziedotus izstrādājumus par ļoti pieņemamām cenām ar mērķi atbalstīt IPF labdarības projektus: Iespējamā misija, Biznesa iespēju fonds cilvēkiem ar invaliditāti, Īstermiņa darbu aģentūra cilvēkiem ar invaliditāti, pro-bono Juridiskais atbalsta centrs nevalstiskām organizācijām un atvērtais Attīstības filantropijas fonds.

 MŪSU DRAUGI UN ATBALSTĪTĀJI:
Ieva Laukers un Aleksis Karlsons (Berga Bazārs) – nodrošinot bezmaksas tirdzniecības platību; Kanādas vēstniecība Baltijas valstīs; Emergency; ZAB Klavins&Slaidins LAWIN; Pica Lulū, Tikkurila-Vivacolor, Coppa LTD, Freko, Grifs AG, Anda 2, Henkel Latvia, Pupu maiss, kino Rīga, Zaļā Brīvība, KMC Lauska, KIT, Muhamors, fotostudija Marel, NicePlace.lv, bernufoto.lv, fotostill.lv, ekopreces.lv, davanuserviss.lv un citi ziedotāji un brīvprātīgie.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV