Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Aicina piedalīties fotokonkursā “Atklāj citu Latviju!”

Inga Grabinska, 19.08.2009. 13:06 | komentāri (1)

Vēloties apzināt unikālus un neierastus dabas un cilvēku radītus tūrisma objektus Latvijā, DnB NORD Banka kopā ar portālu www.diena.lv uzsāk fotokonkursu „Atklāj citu Latviju!”.

Dažkārt, ceļojot pa Latviju, mēs mēdzam uziet patiesus dabas un cilvēku veidotus dārgumus, kas nav iekļauti nevienā tūrisma ceļvedī, un bieži vien par tiem zina vien tuvējās apkārtnes iedzīvotāji. Konkursa mērķis ir atklāt šīs interesantās un vēl maz zināmās Latvijas vietas, kas nākotnē varētu kļūt par iecienītiem tūrisma objektiem.

DnB NORD Banka aicina ikvienu piedalīties šajā fotokonkursā un atklāt savas dzimtās apkaimes vēl neredzētos dārgumus vai vienkārši kuriozus objektus – vai tas būtu mežā ieaudzis trolejbuss, neparasti skaista ezera piekraste, skulptūras statusa cienīgs koks vai izcilākā vieta, kur vērot saulrietu.

Lai piedalītos konkursā, savas fotogrāfijas jāsūta uz e-pasta adresi atklaj.citu.latviju@gmail.com, pievienojot īsu aprakstu ar norādi par objekta atrašanās vietu. Katru nedēļu 5 labāko fotogrāfiju autori saņems DnB NORD Bankas sarūpētās balvas – Latvijā ražotu SPA ekokosmētikas komplektu no veikala www.ekokosmetika.lv.

Konkurss ilgs līdz 18. septembrim, un iknedēļas balvu saņēmēji tiks paziņoti katru pirmdienu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV