Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

1.septembrī ''Galerijā Centrs'' tiks meklēts stila eņģelis

Elija Krauze, 27.08.2009. 11:09

Par godu 1.septembra svinībām tirdzniecības centrs GALERIJA CENTRS laikā no plkst.12:00 līdz 20:00 pārvērtīsies par īstu stila un foto studiju. Ikviens apmeklētājs aicināts piedalīties fotokonkursā "Meklējam stila eņģeli", fotografēties kopā ar slavenībām, klausīties DJ mūziku un tikt pie galvenās balvas - 400 Ls.

Fotokonkursa "Meklējam stila eņģeli" ietvaros ikvienam "Galerija Centrs" apmeklētājam būs iespēja parādīt savu stilu un iemūžināt to profesionālās studijas "Imagine" fotogrāfijās, kuras būs aplūkojamas izstādē GALERIJĀ CENTRS līdz pat 7.septembrim. Konkursa uzvarētājs saņems galveno balvu no GALERIJA CENTRS 400 latu vērtībā. Savukārt speciālbalvas saviem favorītiem dāvinās klubs Essential.

"1.septembrī vēlamies GALERIJU CENTRS pārvērst par īstu stila, mūzikas un fotografēšanās studiju. Tā kā pie mums ir daudz modes un stila veikalu, ir tikai likumsakarīgi, ka mode ir arī šo svinību galvenais akcents. Mums apkārt ir daudz cilvēku ar savu izteikto stilu, tāpēc aicinu visus iesaistīties, tikt pie vērtīgām balvām, satikt un nofotografēties ar Latvijas slavenībām, gūt jaunus iespaidus un jautri pavadīt laiku," mudina Zita Siliņa, GALERIJA CENTRS vadītāja.

Tāpat interesentiem visas dienas garumā būs lieliska iespēja satikties un nofotografēties kopā ar saviem elkiem - Latvijā populāriem jauniešiem, piemēram, dziedātāju Ellu, aktieri Rihardu Leperu, dejotāju un Latvijas princi Valdi Škutānu, "Zelta Zivtiņas" seriāla jauniešiem, dziedātāju Candy un citiem. Precīzu katras slavenības viesošanās laiku var apskatīt mājas lapā www.galerijacentrs.lv.

‘’Sākoties jaunajam mācību gadam, 1.septembrī uz fotosesiju GALERIJĀ CENTRS ir gaidīts ikviens, lai fotogrāfijas ar Latvijas slavenībām dotu papildus iedvesmu gūt savus sasniegumus,’’ šo aktivitāti pamato Z.Siliņa.

Svētku gaitā GALERIJA CENTRS apmeklētāji varēs apskatīt arī Ginta Budes modes nama dzīvo manekenu šovu, baudīt mūziku ar kluba Essential DJ un ielūkoties kosmētikas "Madara" nākotnes laboratorijā.

Fotokonkursa dalībniekiem ir iespējams saņemt arī simpātiju balvas no veikaliem Caramelles, STORM, Parex Banka, Kazene, Madara, LMT, Artigli un Estetique. Savukārt veikals G-STAR dāvinās suvenīrus pilnīgi visiem, kas nofotografēsies konkursam "Meklējam stila eņģeli".

Fotokonkursa "Meklējam stila eņģeli" uzvarētāji tiks paziņoti 8.eptembrī GALERIJA CENTRS mājas lapā www.galerijacentrs.lv un informācijas centrā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV