Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Rīgā atvērts veikals "Quiksilver"

Jeļena Gavrilova, 31.08.2009. 12:26

No 29.augusta Rīgā tirdzniecības centrā "Spice" ir atvērts jauns veikals QUIKSILVER - unikāls starptautiska līmeņa zīmols visiem sērfot, snovot, skeitot mīļotājiem un aktīva dzīves stila cienītājiem. Veikalā pieejamas kolekcijas vīriešiem (QUIKSILVER) un kolekcijas sievietēm (ROXY).
Rīgā atvērts veikals "Quiksilver"

Kolekciju sievietēm ROXY veido divas apakškolekcijas - LIFE un ACTIVE. Sievietēm, kas mīl klasisku stilu, īsts atradums būs kolekcija LIFE, kas piedāvā izsmalcinātus apģērbus birojam, skolai un pasākumiem. Savukārt kolekcija ACTIVE būs piemērots aktīva dzīvesveida piekritējām, sniedzot plašu dažāda veida brīvāka stila apģērbu klāstu. Vīriešiem šobrīd veikalā ir pieejama ekskluzīvā kolekcija WHITE un RED.

"Šīs sezonas ROXY LIFE veidotāji savu iedvesmu ir smēlušies krāšņajās 60to un 80to gadu ekspresijās un nomierinošajās vintage noskaņās, veidojot patiesi elegantus modeļus. Savukārt ROXY ACTIVE līnijas apģērbu apdrukās dāsni tiek izmantota dažādi grafiski un ģeometriski tēli, drēbes ir ērtas un praktiskas," stāsta SIA "L. A. Metro" mārketinga vadītāja Laura Lapiņa, "Vīriešu līnijas QUIKSILVER RED jaunākā kolekcija piedāvā apģērbus, kuros tradicionālie "ziemas kodi" un modes vēsturē balstīties citāti mijas ar šķelmīgu nebēdnību, tā radot viegluma un nepiespiestības efektu."

Lai pircējiem palīdzētu atklāt tērpu dvēseli un atrast "īsto", tieši sev piemēroto apģērbu, 1.septembrī no plkst. 14.00 līdz 18.00 par veikala muzikālo noskaņu rūpēsies un svētku noskaņu radīs DJ Monsta, kurš apmeklētājus izklaidēja arī 29.augustā. Turklāt līdz 01.09. (ieskaitot) visām QUIKSILVER un Roxy precēm tiek piemērota 15% iepazīšanās atlaide.

Veikals strādā katru dienu no plkst. 10.00 līdz 22.00.

Veikala adrese ir t/c. "Spice" , Lielirbes iela 29.

SIA "L. A. Metro" pieder veikals QUIKSILVER un REPLAY - apģērbu veikals, kas 16.jūlijā tika atvērts "Galerijā Centrs".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV