Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Stāsts par trim Zoppini brāļiem

Iveta Cīrule, 04.09.2009. 11:30

Sen senos laikos sākās stāsts par trim Zoppini brāļiem Marko (Marco), Mauro (Mauro) un Manuelu (Manuel), kuri, pateicoties dzelzs gribai, talantam un lielai mīlestībai pret juvelierizstrādājumiem, radīja augstas klases zīmolu „Zoppini”, kas īsā laika posmā ieguva popularitāti visā pasaulē un šodien atrodams uz neskaitāmu žurnālu vākiem, kā arī ir daudzu sieviešu un vīriešu skaistākā rota.

Apkārtējā vide, kas kalpo kā iedvesmas avots, sapņi un nesasniedzamas ilūzijas, kas pārtop par realitāti, beigu un sākuma apvienojums, universāla forma, kas pārvar visus šķēršļus, savienojot nesavienojamo, – tā ir īsta harmonija, kuru raksturo itāļu zīmols „Zoppini”, kas tagad būs atrodams arī jaunatvērtajā juvelierizstrādājumu veikalā „NFirenze” tirdzniecības centrā „Domina”.

Mūsdienās ar „Zoppini” nosaukumu saprot lielu meistarību, izcilus mākslas šedevrus, kā arī izsmalcinātu modes produktu, kas pazīstams visā pasaulē, - arī pie mums Latvijā. Tā panākumu pamatā ir augstas klases juvelierizstrādājumu izgatavošana, tādējādi kļūstot par tirgus līderi un dažādu jauninājumu ieviesēju nesūbējošo dārgmetālu un zelta juvelierizstrādājumu sektorā.

Uzņēmuma galvenā mītne, kas tika izveidota, lai atspoguļotu kompānijas korporatīvo filozofiju, balstoties uz tradīcijām un jauninājumiem, atrodas netālu no Florences, plašajos Toskānas laukos. Pateicoties regulārām ražošanas kvalitātes pārbaudēm un juvelierizstrādājumu nozares standartu ievērošanai, zīmolam „Zoppini” ir izdevies saglabāt savus izcilības standartus, ik reizi no jauna pārsteidzot šīs izsmalcinātības cienītājus.

Zīmols „Zoppini” pazīstams ne tikai kā juvelierizstrādājumu ražotājs, bet arī kā dažādu sacensību un konkursu atbalstītājs, ziedojis naudu labdarībai un pat bijis 2003. gada pasaules čempionāta motobraukšanā šosejā komandas sponsors.

Uzņēmuma nākotnes vīzijas ir saistītas ar zīmola identitātes stiprināšanas pasākumiem, pastiprināti pievēršot uzmanību „Zoppini” produktu iepakojumam. Nāciet un izbaudiet šos mākslas šedevrus!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV