Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Rīgas Kinostudija izsludina stāstījumu konkursu "Padoties aizliegts. Bet kā?"

Līga Bizune, 07.09.2009. 09:23

Rīgas Kinostudijas jaunās dokumentālās filmas "Padoties aizliegts" autori aicina ikvienu piedalīties stāstījumu konkursā „Padoties aizliegts. Bet kā?” Galvenā ideja ir nepadošanās un stāšanās pretim šķēršļiem, kas atspoguļo filmas vadmotīvu.

Filma par sportistu Ritenieku ģimeni nav tikai filma par boksu. Tas ir stāsts par negodīgu attieksmi pret talantu, par intrigām un cīņām aizkulisēs, nevis ‘’ringā’’. Līdzīgus gadījumus var atrast ne tikai sportā, bet arī citās dzīves jomās.

Ja arī Jūs, potenciālie filmas skatītāji, uzrunā šāds vēstījums, aicinām dalīties ar saviem stāstiem, atsūtot aprakstus par reālām dzīves situācijām, šķēršļiem un nepadošanos. Šis var būt stāsts mūža garumā vai īsa, spilgta epizode. Iespējams, tas noticis ar jums pašu, bet varbūt esat bijis šādas situācijas un notikumu liecinieks.

Veiksmīgāko 10 stāstījumu autori saņems divas biļetes uz filmu "Padoties aizliegts". Savukārt dramatiskākā, interesantākā un spilgtākā stāstījuma autors tiks apbalvots īpaši. Stāstus sūtiet uz e-pasta adresi liga.bizune@ad-omnia.lv ar norādi "Stāstu konkursam". Stāsti tiks publicēti filmas mājas lapā www.padotiesaizliegts.lv. Konkurss turpināsies, kamēr filma būs kinoteātru repertuārā.

Filma "Padoties aizliegts" būs skatāma kinoteātrī "Parex Plaza" no 18. septembra. Tā ir pirmā Latvijā uzņemtā dokumentālā filma, kas ir iekļauta šī kinoteātra repertuārā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV