Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Radošā telpa TASTY piedāvā rokdarbu darbnīcu

Ieva Knāķe, 17.09.2009. 12:53

Radošā telpa TASTY, kas parasti iepriecina skatītājus ar interesantām izstādēm, šoruden uzsāk radošo darbnīcu ciklu, pieejamu jebkuram interesentam, arī bērniem.
Radošā telpa TASTY piedāvā rokdarbu darbnīcu

Galerijas:

16. septembra vakarā piecpadsmit meitenes sēdās pie viena galda, lai pieredzējušas rokdarbnieces Aijas Vīdners vadībā iemācītos veidot filca brošas un nodarbības laikā pašas sev tādas izgatavotu.

"Neskaitāmi cilvēki man ir atzinušies, ka jūt vēlmi izpausties kādā radošā veidā. Mēs izlēmām sākt ar brošām, jo šai nodarbei nav nepieciešamas nekādas priekšzināšanas vai īpašas mākslinieciskas dotības. Galvenais ir atraisīt savu fantāziju un izjust radīšanas prieku," skaidro Zīle Dāvidsone no radošās telpas

Tuvākajā laikā "Filca brošu darbnīcai" sekos citas ne mazāk interesantas radošās darbnīcas, kurās aicināts piedalīties ikviens interesents. Lai saņemtu informāciju par gaidāmajiem pasākumiem un pieteiktos uz darbnīcām rakstiet info@tastyshop.lv, www.tastytelpa.lv.

Foto: Ieva Knāķe

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV