Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Plāno savākt 2 tonnas kosmētikas mākslai un aicina uzsākt biznesu

Inese Salmiņa, 18.09.2009. 10:57

Nebijusi akcija, kuras laikā lielveikalos visā Baltijā tiks izvietoti īpaši kosmētikas savākšanas un apmaiņas stendi, norisināsies laikā no 17. līdz 19. septembrim un no 24. līdz 26. septembrim. Savākto kosmētiku plānots pārvērst īslaicīgās mākslas instalācijās.
Plāno savākt 2 tonnas kosmētikas mākslai un aicina uzsākt biznesu

Akcija uzsākta kampaņas „Pārvērt kosmētiku naudā!” ietvaros. Sabiedrība ir aicināta ne vien nodot lietotās kosmētikas iepakojumus un saņemt to vietā jaunu kosmētiku, bet arī uzzināt par to, kā kosmētiku iespējams pārvērst reālos papildus ienākumos. Ar šo simbolisko notikumu akcijas rīkotāji Oriflame iedrošina esošo ekonomisko situāciju izmantot savā labā, piedāvājot reālas biznesa iespējas.

Paredzams, ka akcija gūs lielu atsaucību, savācot vismaz divas tonnas izlietotās kosmētikas iepakojumu, ko sadarbības projektos vēlāk plānots pārvērst neparastās mākslas instalācijās kopā ar jaunajiem māksliniekiem.

Akcijas norises laikā apmaiņas punktos strādās vairāk nekā 1300 cilvēku 90 dažādās Baltijas pilsētās. Paredzēts, ka Latvijā, Lietuvā un Igaunijā akcijā varētu piedalīties vismaz 150 tūkstoši cilvēku. Latvijā stendi kosmētikas apmaiņai būs pieejami gan Rīgā, gan arī citu novadu pilsētās - Aizkrauklē, Alūksnē, Bauskā, Balvos, Cēsīs, Daugavpilī, Jēkabpilī, Jelgavā, Kuldīgā, Saldū, Liepājā, Limbažos, Valmierā, Madonā, Ogrē, Preiļos, Rēzeknē, Siguldā, Talsos, Tukumā, Ventspilī u.c.

Visi savāktie kosmētikas iepakojumi vēlāk tiks nodota otrreizējai pārstrādei.

Sīkāka informācija par akciju un tās norises vietām skatīt: www.oriflame.lv .

Par biznesa iespējām var uzzināt un akcijā piedalīties iespējams arī virtuāli, apmeklējot kampaņas mājas lapu: www.nauda.oriflame.lv
 

Par uzņēmumu

Oriflame ir visstraujāk augošā kosmētiskas kompānija pasaulē. Kompānija darbojas 61 valstī un vairāk nekā 30 valstīs tā ir tirgus līderis savā nozarē. Pašlaik Latvijā ir aptuveni 8000 Oriflame Konsultantu. Katru gadu tiek izlaisti vairāk nekā 800 jaunu produktu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV