Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

MANGO tendences - RUDENS/ZIEMA 2009/2010

Aija Baumane, 18.09.2009. 11:11

Jaunā  RUDENS/ZIEMAS kolekcija ietver sevī dažādu stilu sakopojumu. Idejas aizgūtas no militārā uniformu stila, kantrī, grunge, 80tajiem ,kā arī  vēl joprojām aktuāli dzīvnieku raksti un dabas elementi. Parādas kā vīrišķīgi, tā arī glūži pretēji, ļoti sievišķīgi elementi ar mežģīnēm, korsetēm, jostiņām.
MANGO tendences - RUDENS/ZIEMA 2009/2010

Sezonas aktuālākās krāsas ir melnā, pelekās, bēša, veci rozā, petrolejas zila, zaļa, violeta, bordo, sarkana un fuksijrozā.

Suit vakara kolekcija piedāvā:

80ties uniform Suit Skaidri pamanāma militāro uniformu un 80to gadu ietekme. Plecu daļa uzsvērta, bet apakšējā daļa spēcīgi sašaurinās. Kalsnu siluetu rada ar zīmuļveida svārku un apspīlētu bikšu palīdzību.Šīs tīrās līnijas tiek papildinatas ar kniedēm, sprādzēm, mākslīgiem akmeņiem, kas piešķir šim tēlam bagātīgu un vakarīgi svinīgu noskaņu.

Rustic Chic Pārsvarā dominē dabas elementi kā apģērba rakstos, tā arī krāsās. Apģērbus rotā tīģera, leoparda kažoka raksts, putnu spalvu raksti, kā arī populāras ir dažāda lieluma rūtis. Ādas un mākslīgās ādas apģērbus rotā izšuvumi, parādās rokdarbu elementi.

Opulence Gaisīgi audumi, māklsas darbi, dārgakmeņi, ceļojums uz eksotiskām valstīm. Tas viss atspoguļojas šajā kolekcijā asociatīvi atgādinot eksotisko valstu tradicionālo apģērbu.

Casual ikdienas kolekcija piedavā:

80ties Rock Atgriežamies 80tajos, kas nepārprotami ir šīs sezonas svarīgākā tendence. Šoreiz ietekme jūtama no roka/baikeru stila sajaukumā ar disko elementiem (fliteri, košas krāsas aksesuāri). Modē ir ādas jakas savienojumā ar augumam pieguļošu kleitu vai gluži pretēji  - plēstiem, balinātiem džinsiem un t- kreklu. Plecu daļa ir uzsvērta ar polsteru palīdzību, tagad polsteri ir ne tikai džemperiem, bet arī t- krekliem. Apģērbs tiek papildināts ar kniedēm, sprādzēm, smagnējām jostām.

American Folk Gluži kā pavasarī ir jūtama lauku romantikas noskaņa. Puķaini raksti un smalkas rūtis. Aktuāli ir adījmi, plati džemperi. Gaisīgas blūzes valkā kopā ar pūkainām vestēm un džinsiem. Tas viss kopumā rada brīvu un vienkāršotu stilu.

Orientalism Kolekcija iedvesmojusies no folkloras un austrumu elementiem. Kopumā tā atgādina hipiju stilu– gari svārki, rakstainas garas kleitas, vestes, džinsi paplatinātiem galiem. Modē atkal atgriežas velvets. Adītas jakas un bezformīgi džemperi. Kā aksesuāri galvenokārt ir lielas somas, sasienamas bārkšainas jostas un platformas.

MOS veikalu tīkls apvieno 7 dažādus - atraktīvus, kaislīgus, mūsdienīgus un pašpārliecinātus zīmolus – OASIS, KAREN MILLEN, MANGO, ESPRIT, PROMOD, JENNYFER un PARFOIS - kopā 22 veikalus Rīgā, Viļņā, Kauņā un Tallinā. Tie ir zīmoli, kas uzrunā dažādas paaudzes, dažādu dzīves stilu un interešu cilvēkus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV